Oğuzlar’ın sorunlarını görüştüler

İç Anadolu Belediyeler Birliği Heyeti, Oğuzlar Belediyesi ev sahipliğinde bir araya geldi.

01 Ağustos 2015 Cumartesi 10:16
 Oğuzlar’ın sorunlarını görüştüler


İç Anadolu Belediyeler Birliği Heyeti, Oğuzlar Belediyesi ev sahipliğinde bir araya geldi.


İç Anadolu Belediyeler Birliği Başkanı Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Encümen üyeleri Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol, Bozköy Belediye Başkanı Yalçın Tekeli, Birlik Genel Sekreteri Salim Çoruk ve İç Anadolu Belediyeler Birliği teknik elemanlarının da içinde bulunduğu heyet ilk olarak Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş’i makamında ziyaret etti.


Başkan Orhan Ateş, ziyarette ilçenin sorunlarını iletip çözüm önerilerini konuştu.


Ceylan Cevizcilik Ceviz İşleme Tesisini gezen ve incelemelerde bulunan heyet daha sonra ise Oğuzlar  Altınkoz Sosyal Tesisleri toplantı salonunda Temmuz ayı olağan encümen toplantısını yaptı. Toplantı sonrası öğle yemeği yiyen heyet tekne turuyla doğal güzelliklerin keyfini çıkardı.


Heyet, Belediye Başkanı Orhan Ateş ve Oğuzlar halkına gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederek, birlik olarak her zaman Oğuzlar Belediyesi’nin yanında olduklarını belirtip ilçeden ayrıldı.




Son Güncelleme: 01.08.2015 10:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.