‘Okullarda Neden Organik Tarım’ semineri

Toki Şehit Şükrü Özyol İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenlerine yönelik olarak ‘Okullarda Neden Organik Tarım’ konulu seminer verildi.

08 Mart 2017 Çarşamba 09:43
 ‘Okullarda Neden Organik Tarım’ semineri

Toki Şehit Şükrü Özyol İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenlerine yönelik olarak ‘Okullarda Neden Organik Tarım’ konulu seminer verildi.

Mehmetçik Anadolu Lisesi’nin Avrupa Birliği Erasmus+ okul ortaklıkları programı çerçevesinde Çek 
Cumhuriyeti, Romanya ve İsveç ortak ülkeleri ve İzmir ekibi ile beraber yürüttükleri “OrganicFood Production in Schools forSustainabilityandHealtyFutureGenerations (Sağlıklı gelecek nesiller ve sürdürülebilirlik için okullarda organik gıda üretimi)" projesi çalışmaları kapsamında Proje sorumlusu Ramazan Arslan ve Feyyaz Afacan tarafından Toki Şehit Şükrü Özyol İlkokulu-Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenlerine yönelik olarak ‘Okullarda Neden Organik Tarım’ konulu seminer gerçekleştirildi.

Mehmetçik Anadolu Lisesi’nde proje kapsamında yapımına başlanan sera ve açık bahçe uygulaması kapsamında yarının büyüklerine, organik gıda üretimi ve insansağlığı açısından önemi konularında gençler ve ailelerinin bilinçlendirilerek, sağlıklı beslenmek için organik gıda tercih etmeye teşvik etmenin amaçlandığı seminerde organik gıdanın üretimi, sertifikasyonu organik gıdalarda bulunması zorunlu logolar, insan sağlığı açısından önemi ve duyarlı ve yaşanabilir bir çevre açısından organiktarımın önemi konularında bilgiler verildi.


Son Güncelleme: 08.03.2017 09:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.