Orhan Zafer, 8. kişisel sergisini Çorum’da açıyor

Çorum Belediyesi Sanat Müzesi ve Galerisi, önemli sergilere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

17 Ekim 2016 Pazartesi 17:11
 Orhan Zafer, 8. kişisel sergisini Çorum’da açıyor


Çorum Belediyesi Sanat Müzesi ve Galerisi, önemli sergilere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Ressam Orhan Zafer, 18 Ekim 2016 Salı günü ‘Kaybolan Sesler ve Renkler II’ ismini verdiği sergi Çorum Belediyesi’nin katkılarıyla Çorum Belediyesi Sanat Galerisi’nde açılacak.


Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, ressam Orhan Zafer’in daha önce 5’i Türkiye’de 2’si de yurt dışında olmak üzere 7 kişisel sergi açtığını 8. sergisini de Çorum’da açacağını belirterek “Ünlü ressam Orhan Zafer, sanat camiasında mavi ressam olarak bilinmektedir. Tuval üzerine akrilik çalışmalardan oluşan 36 eserini Çorumlu sanat severlerle paylaşacak. 18 Ekim Salı günü saat 14.00’da açılacak olan sergiye tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz” dedi.


Zeki Gül, serginin 5 Kasım tarihine kadar açık kalacağını da sözlerine ekledi.


 

 

Son Güncelleme: 17.10.2016 17:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.