Osmancık’ta Karatağ ve yönetimi kazandı

MHP Osmancık İlçe Kongresi Belediye Konferans Salonu’nda yapıldı. Divan Başkanlığını Sungurlu İlçe Başkanı Yasin Şahin’in yaptığı kongrede seçimi tek listeyle giren mevcut başkan Satılmış Karatağ ve yönetimi kazandı.

26 Nisan 2017 Çarşamba 08:37
Osmancık’ta Karatağ ve yönetimi kazandı

MHP Osmancık İlçe Kongresi Belediye Konferans Salonu’nda yapıldı. Divan Başkanlığını Sungurlu İlçe Başkanı Yasin Şahin’in yaptığı kongrede seçimi tek listeyle giren mevcut başkan Satılmış Karatağ ve yönetimi kazandı.


İl Başkanı Mehmet Akif Aras, İl Yöneticileri, Laçin İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem, eski dönem ilçe yöneticileri, sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katıldığı kongrede, MHP İl Başkanı Aras şu ifadeleri kullandı:

‘KİMSE SOKAKLARDAN MEDET UMMASIN’

“Bilindiği üzere 18 Mart 2018’de yapacağımız 12.Olağan Büyük Kurultayımız öncesi ilimizde de kongre sürecimiz 26 Mart 2017’de Bayat İlçemizde başlamıştı. Bugün de Osmancık’ta İlçe Kongremizi gerçekleştirmek için bir araya gelmiş bulunuyoruz.
Bu büyük buluşmanın Osmancık İlçemize kutlu olmasını, Milliyetçi-Ülkü Hareketin şahlanışına da vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan temenni ediyorum…

Şu günlerde, Türk milletine diz çöktürmek emelinde olanlar, bağımsızlığına zincir vurmak isteyenler sıraya dizilmişlerdir. Günden güne büyüyen sorunlar insanımızı bunaltmış, umutları karartmıştır. Ülkemizde son yıllarda yaşanan buhranlar, Türk Milliyetçilerine milli bir sorumluluk yüklemiştir. Ancak buhranlar ne denli ağır, şartlar ne kadar zor olursa olsun, Partimizin etrafını saran kuşatma yarılmıştır. 15 Temmuz darbe kalkışması bertaraf edilmiştir.
16 Nisanda Ülkemizdeki sistem tıkanıklığı aşılmış, ülkemizin önü açılmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi bütün bu zorlu süreçlerde milli bir sorumluluk almış, Türk Milletinin ve ülkemizin darboğazdan çıkmasına öncülük etmiştir. Devletimizin istikbaline, milletimizin istiklaline, vatanın izzetine ve bayrağın iffetine sonuna kadar sahip çıkmış, milletimizin direnç noktası ve güven merkezi olmuştur.

Milliyetçi –Ülkücü Hareket başladığı bir işi yarım bırakmamış, verdiği sözlerin altında kalmamıştır. Bu ülke için ettiğimiz yeminler tutulmuştur. Bugün Türkiye’nin arzulanan şekilde derlenip toparlanmasının tek seçeneği milletimizin tamamına hitap eden, herkesi bir ve kardeş gören Milliyetçi Hareket Partisi’nin başarı ve iktidarıdır.



Son Güncelleme: 26.04.2017 08:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.