Oto Tamirciler Odası Konya yolcusu

Çorum Oto Tamirciler Odası üyeleri, İstanbul TÜYAP Fuarı’nın ardından Konya’da Büyük Eker...

18 Nisan 2014 Cuma 10:36
 Oto Tamirciler Odası Konya yolcusu


Çorum Oto Tamirciler Odası üyeleri, İstanbul TÜYAP Fuarı’nın ardından Konya’da Büyük Eker Bijon ve Eker Döküm Fabrikası’nı gezecek.

Gezi hakkında bilgi veren Oda Başkanı Necmettin Uzun, bugün akşam 30 kişilik bir ekiple Konya’ya hareket edeceklerini belirterek, Konya Organize Sanayi’nde döküm, bijon ve fren malzemesi üzerine faaliyet gösteren Büyük Eker Bijon ve Eker Döküm Fabrikası’nı gezeceklerini ifade etti.

Uzun, ayrıca Konya Organize Sanayi’nde bulunan diğer fren malzemesi üreten fabrikalar da incelemelerde bulunacaklarını belirterek, bu geziyle birlikte Çorum’da faaliyet gösteren esnafın ufkunu genişletmek ve Konya sanayisinin birikim ve tecrübelerini Çorum’a taşımak istediklerini dile getirdi.

Fabrika gezileri dışında Konya’nın tarihi ve turistik yerlerini de gezeceklerini aktaran Necmettin Uzun, özellikle Mevlana Müzesi’ni de ayrıca gezeceklerini Çorum’a ise Pazar günü döneceklerini sözlerine ekledi.







Son Güncelleme: 18.04.2014 10:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.