‘Reisimizin yanındayız’

AK Parti Long Island New York SKM Başkanı hemşehrimiz Adil Bayat, 16 Nisan’da yapılacak referandum için toplantı düzenledi.

16 Mart 2017 Perşembe 11:13
‘Reisimizin yanındayız’


AK Parti Long Island New York SKM Başkanı hemşehrimiz Adil Bayat, 16 Nisan’da yapılacak referandum için toplantı düzenledi.


Amerika’nın New York eyaletinde İstanbul CaféCentereach’te düzenlenen yemekli toplantıya AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, Amerika AK Parti SKM Başkanı Levent Ali Yıldız, AK Parti SKM Başkan Yardımcısı Ayhan Özmekik, Türk savcılar, doktorlar, avukatlar, iş adamları ve AK Partili vatandaşlar katıldı.


Toplantıda konuşan AK Parti Long Island New York SKM Başkanı Adil Bayat, “Biliyorsunuz Türkiye’mizin gündeminde referandum var. Tabi ki biz ‘evet’ciler olarak sizlere kısaca neden evet dediğimizi anlatacağım. Öncelikle güçlü bir Türkiye için. Biz halkın iradesine güvendiğimiz için evet diyoruz. Daha önce Meclisin seçtiği  Cumhurbaskanlarının bazı sözlerini sizlere hatırlatmak isterim. Biz; başörtülü okumak isteyen Arabistan’a gitsin diyen Cumhurbaşkanı gördük, 250 tane PKK ve DHKP-C literoristleri affeden Cumhurbaşkanı gördük. Onları oraya halk getirmedi, Meclisin kendisi seçti. İşte bu yüzden halkımızın iradesine güvenerek başkanlık sistemi ‘evet’ gelsin, başkanını halk seçsin diyoruz.


‘REİSİMİZİN SAFINDAYIZ’


Ne diyor İmam-ı Şafi Hazretleri, “Fitne zamanı düşmanın oklarını takip ediniz, o ok sizi hakka götürür.” İşte HDP, PKK, YPG, DEAŞ, FETÖ, iç düşmanlar, dış düşmanlar hayır diyor. Bu vatan hainleri Türkiye’yi çok mu seviyor da hayır diyor? Asla... O nedenle bu hainleri yok etmek için evet diyerek Reisimizin safında olacağız. Osmanlı torunları olarak masaya yumruğumu vurup sandıkları patlatmalıyız.


Bu meseleyi iyi değerlendirelim. Bir oy değil, gece gündüz çalışarak oylarla gelin. Eşinizi dostunuzu gelemeyen kim varsa sırtınıza alıp evet oyu vermeye gelin.”


Bayat’ın konuşmasının ardından Amerika AK Parti SKM Başkanı Levent Ali Yıldız ve Yardımcısı Ayhan Özmekik, referanduma ilişkin açıklamalarda bulunurken, AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk ise referandumun önemini anlatarak, kendisine yöneltilen soruları cevapladı.


Kaynak:www.corumhakimiyet.net


Son Güncelleme: 16.03.2017 11:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.