‘Rektör, Çorum’un kaybettiği yılları telafi etti’

Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel sekreteri hemşehrimiz Doç. Dr. Asım Balcı, Hitit Üniversitesi Rektörü...

19 Nisan 2015 Pazar 17:47
 ‘Rektör, Çorum’un kaybettiği yılları telafi etti’


Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel sekreteri hemşehrimiz Doç. Dr. Asım Balcı, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan'ı ziyaret etti. Rektör Alkan'ın, Hitit Üniversitesi'nin kaybettiği yılları telafi ettiğini belirten Asım Balcı, "Değerli hocamızın başarılı çalışmalarını takdirle ve gururla takip ediyoruz. Çorum'un kaybı haline gelen yılları telafi etti." dedi.


Ankara Büyükşehir Belediyesi Tanıtım ve Araştırma Dairesi Başkanı Recep Tezcan, İtfaiye Dairesi Başkanı Celil Sipahi ve Zabıta Dairesi Başkanı Abdurrahman Karabudak'ın da katıldığı ziyarette, Rektör Alkan'a Rektörlük seçimleri nedeniyle başarı dileklerini aktaran Balcı, Rektör Alkan'ın daha büyük hizmetlere imza atacağına inandığını söyledi.


Hitit Üniversitesi Rektörü Reha Metin Alkan, Asım Balcı'nın Çorum'a ve Hitit Üniversitesi'ne olan ilgi ve katkılarından mutlu olduklarını dile getirdi.


Üniversitede devam eden çalışmalar hakkında Asım Balcı ve beraberindekilere bilgi veren Rektör Alkan, inşaat maketleri üzerinde kampüs hakkında bilgi aktardı.


Rektör Alkan misafirlerini Hasan Zahir’de ağırladı


Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hamşehrimiz Doç. Dr. Asım Balcı ve Daire Başkanları Recep Tezcan, Celil Sipahi ve Abdurrahman Karabudak'ı Hasan Zahir Et Lokantası'nda ağırladı.








Son Güncelleme: 19.04.2015 17:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.