Rektör’den STK ziyaretleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeniden atamasıyla göreve kaldığı yerden devam eden...

28 Mayıs 2015 Perşembe 15:57
 Rektör’den STK ziyaretleri


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeniden atamasıyla göreve kaldığı yerden devam eden Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyarete başladı.


İlk ziyaretini İlim Yayma Cemiyeti'ne gerçekleştiren Rektör Alkan, STK’ları çok önemsediklerini, özellikle de eğitimle uğraşan sivil toplum kuruluşlarına büyük işler düştüğünü söyledi.


Alkan, “Gerek yurt içinde değişik illerden şehrimize gelen gençlerimize gerekse yurt dışından eğitimlerini tamamlamak üzere gelen gençlerimize kapılarını açan İlim Yayma Cemiyeti'ne, eğitime verdiği önem ve desteklerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.


Alkan, İYC’nin, ülkenin zor günlerinde de hep gençlerin eğitimi için gece gündüz demeden çalışan gayretli insanların eseri olduğunu ve ülke genelinde hizmet veren bir kuruluş olduğunu vurguladı. Alkan, “İlim Yayma Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Av. Mehmet Karadağ ve Yönetim Kurulu üyelerini çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum.” dedi.


İlim Yayma Cemiyeti Çorum Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Av. Mehmet Karadağ ise ikinci dönemde de tekrar Hitit Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanan Prof. Dr. Reha Metin Alkan'a görevinde başarılar diledi.


Karadağ, Rektör Alkan'ın göreve geldiği günden bu güne üniversitenin çok yol kat ettiğini ve her geçen gün daha da geliştiğini, yeni dönemde de başarılı faaliyetlerinin artarak devam edeceğine inandığını belirtti.


Ziyarette İlim Yayma Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri ve öğrencilerle bir araya gelen Rektör Alkan, öğrencilerle de sohbet etti.




Son Güncelleme: 28.05.2015 15:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.