Rotasyona karşı yeni öneri

Aktif Sen İl Temsilcisi Adem Yücel, TBMM gündemindeki Torba Yasa’yla öğretmenlere rotasyon...

15 Ağustos 2014 Cuma 14:40
 Rotasyona karşı yeni öneri


Aktif Sen İl Temsilcisi Adem Yücel, TBMM gündemindeki Torba Yasa’yla öğretmenlere rotasyon uygulaması getirildiğini, TBMM Genel Kurulunda kabul edilen düzenlemeye sendika olarak olarak itirazları olduğunu bildirdi. Yücel, mevcut şartlarda böyle bir adımın sağlıklı olmayacağı kanaatinde olduklarını, siyasi otoriterinin  keyfi uygulamalarına araç yapılacağı  endişesini taşıdıklarını savundu.


Rotasyon yerine farklı bir öneride de bulunan Yücel, “Dezavantajlı bölgeler  için özendirici ek sosyal ve mali haklar ve bu benzeri teşvikler yapıldığında problem çözülecektir inancındayız. Bununla ilgili sendikaların görüşleri de alınarak ortak bir akıl oluşturularak daha bir çok çözüm ortaya çıkacaktır.”dedi.

 




Son Güncelleme: 15.08.2014 14:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.