Şehitlerimizin aileleri ziyaret edildi

Aziz şehitlerimizin ailelerine nezaket ziyaretinde bulundu.

21 Ağustos 2017 Pazartesi 22:59
 Şehitlerimizin aileleri ziyaret edildi


Vali Necmettin Kılıç, vatan uğruna gözünü bile kırpmadan canını feda eden aziz şehitlerimizin ailelerine nezaket ziyaretinde bulundu.


Şehidimiz Başpolis Memuru Mesut Demirkan, Şehidimiz Polis Memuru Uğur Yıldız, Şehidimiz Uzm. J. III. Kad. Çvş. İhsan Kaya ve Şehidimiz J. Asb. Üçvş. Cemalettin Erdoğmuş’un aileleri ziyaret edildi.


Şehitlerimizin ailelerine yapılan ziyarette Vali Necmeddin Kılıç ile birlikte İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yahya Çoban ve Özel Kalem Müdürü İsmail Kaya da hazır bulundu.


Şehitlerimizin aileleriyle sohbet eden Vali Necmeddin Kılıç, her zaman yanlarında olduklarını, kendilerine her an ulaşıp her konuda istek ve taleplerine hazır olduklarını, yalnız olmadıklarını dile getirdi.


Son Güncelleme: 21.08.2017 23:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.