Soma şehitleri için 301 fidan dikildi

Manisa’nın Soma ilçesindeki maden faciasında hayatını kaybeden 301 maden şehidi anısına fidan dikildi.

27 Kasım 2014 Perşembe 17:47
 Soma şehitleri için 301 fidan dikildi


Manisa’nın Soma ilçesindeki maden faciasında hayatını kaybeden 301 maden şehidi anısına fidan dikildi.


Celilkırı 2. Kısım Toki Konutları sakinleri tarafından düzenlenen fidan dikim töreninde protokol üyeleri için ayrılan koltuklar boş kaldı. Törene davet edilen Valilik, belediye ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarından kimse temsilci göndermezken; etkinliğe sadece İl Vaizi Mustafa Vehbi Köklükaya, İl Afet Acil Durum Müdürlüğü’nde görevli bir şube müdürü ve Kızılay gönüllüleri ile birlikte 20 kişi katıldı.

Törene olan ilgisizlik nedeniyle programda yer alan açılış konuşmaları iptal edilirken İl Vaizi Mustafa Vehbi Köklükaya’nın ağaç dikmenin önemini anlatan kısa konuşması ve Kur’an tilavetinin ardından fidan dikimine geçildi.

301 maden şehidi anısına dikilecek olan 301 fidan vatandaşlar ve sitede bulunan çocuklar tarafından toprakla buluşturuldu. Fidan dikimin ardından 301 soma şehidinin ismi sitede oluşturulan kütüğe çakıldı.




İHA

Son Güncelleme: 27.11.2014 17:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.