SP’den kan bağışı

Saadet Partisi Milli Görüşcü Kuruluş (MİLKO) Teşkilatları geçtiğimiz pazar günü Gazi Caddesi’nde bulunan Kızılay Kan Merkezinde teşkilat mensuplarının yoğun katılımı ile kan bağışında bulundu.

17 Ocak 2017 Salı 08:41
SP’den kan bağışı

Saadet Partisi Milli Görüşcü Kuruluş (MİLKO) Teşkilatları geçtiğimiz pazar günü  Gazi Caddesi’nde bulunan Kızılay Kan Merkezinde teşkilat mensuplarının yoğun katılımı ile kan bağışında  bulundu.


Kan bağışına Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Ahmet Bölükbaş, Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık, İslam Toplumu Sosyal Medya Derneği (İSOMDER) Çorum İl Başkanı Abdullah Gökgöz, Anadolu Gençlik Derneği üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı.


Saadet Partisi Çorum  İl Başkanı  Faruk Cıdık, “Kızılay’ın kan stoklarının azalması sebebiyle Çorum Milko Teşkilatları olarak sessiz kalamayız bu hem dini ve hem milli bir vecibedir.

Kan Ver Can Ver kampanyası hasebiyle  buradan tüm halkımıza seslenmek istiyoruz  ülkemizin birliğe beraberliği kardeşliğe en çok ihtiyaç olduğu dönem içerisindeyiz her alanda her durumda kardeşlik görevimizi tüm ulus olarak yapmakla mükellefiz , gelin bu sese kulak verin , kan bağışı için en yakın merkezlerde kan bağışında bulunun” dedi.


Son Güncelleme: 17.01.2017 08:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.