“Sporun ve sporcunun yanındayız”

Çorum ÖNCÜ Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Yönetimi yeni açılan ANKA Spor Center’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

02 Mayıs 2017 Salı 11:08
 “Sporun ve sporcunun yanındayız”


Çorum ÖNCÜ Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Yönetimi yeni açılan ANKA Spor Center’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


İşletmeciliğini Sinan Duman’ın yaptığı ANKA Spor Center Üçtutlar Mahallesi Alaybey Sokak No:67’de geçtiğimiz günlerde açılarak müşterilerine hizmet etmeye başladı.


Çorum ÖNCÜ Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Yönetimi, derneğin yönetim kurulu üyesi olan Sinan Duman’ı işyerinde ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.


Çorum ÖNCÜ Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Mustafa Yüksel’e ziyarette sırasında yönetim kurulu üyeleri Mücahit Keskinel, İshak Kepçeli, Hamdi Kabakçı, Mustafa Topuz, Fahrettin Öztemiz eşlik etti.


Ziyaret sırasında hayırlı ve bereketli bol kazançlar temennisinde bulunan Yüksel, Çorum Öncü Gençlik Ve Spor Kulübü Derneği olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını ifade etti.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren işletme sahibi Sinan Duman, bu gibi durumlarda dostları yanlarından görmenin kendilerine ayrı bir güven ve mutluluk verdiğini söyledi.


Son Güncelleme: 02.05.2017 11:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.