‘Sungurlu evet diyecek’

Sungurlu Bürokrat ve İş Adamları Derneği, MHP Sungurlu İlçe teşkilatını ziyaret etti.

25 Mart 2017 Cumartesi 10:00
‘Sungurlu evet diyecek’

Sungurlu Bürokrat ve İş Adamları Derneği, MHP Sungurlu İlçe teşkilatını ziyaret etti.

Sungurlu Bürokrat ve İş Adamları Derneği Başkanı Ali Osman Kıyak, Başkan Yardımcıları; Ahmet Karacif, İbrahim Çırakoğlu, Osman Yelmen, Fikret Atik, Mustafa Dişbudak, İsmail Hayta ve yönetim kurulu üyeleri ilçe teşkilatına ziyaret de bulunarak referandum süreci ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Ziyarette konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Sungurlu İlçe Başkanı Yasin Şahin, “Türkiye’mizin içinden geçtiği ağır şartlar altında milletimiz kenetlenmiştir. Ancak milletimizin kaynaşma ve kucaklaşmasını çekemeyenler ülkemizin dört bir yanında kara kampanya peşindedir. Karşımızda çok çetin bir oyun sahnededir. Küresel komplonun hedefinde Türk milleti vardır. Bu nedenle terör örgütleri kışkırtılmaktadır. Bu nedenle tehditler yoğunlaşıp derinleşmektedir” dedi. Şahin, konuşmasında şunları söyledi:

"Türkiye bir kuşatma altındadır. Yıkım müteahhitleri, sanal sorun mucitleri taarruzdadır. Bin yıllık kardeşliğimizden rahatsız olan mihraklar içimizde ve çevremizde kanlı nöbettedir. 15 Temmuz’da Türkiye uçurumdan el birliğiyle kurtarıldı. İsyan bastırıldı, istila püskürtüldü. Türkiye ipten alındı. Dedik ki, millet ve devlet bekası muazzam risk ve tehditlerin hedefinde, Türkiye bu şekilde gidemez. Türkiye’yi kaybedebiliriz dedik, hükümet etme sistemindeki tıkanıklık ve kilitlenmeyi açalım istedik.

Önce ülkem ve milletim, sonra ve partim ve ben anlayışıyla hareket ettik, sorumluluktan kaçmadık. 7 Ağustos Yenikapı ruhuna bağlı olduğumuzu gösterdik. Çarpıtmalara bakmayın, ilkelerimizden taviz vermedik, ülkülerimizden ayrılmadık. 15 Temmuz FETÖ felaketinden sonra siyasetin ve ülkenin beliren, tehiri imkânsız ihtiyaçlarına gözümüzü kapatmadık, sırtımızı dönmedik. Sistemin yeniden inşasını zorunlu gördük. Millet iradesine gitmekte uzlaştık, milletimiz kararı versin istedik. İnanıyorum ki, yürüyüşümüzün önüne taş koymak isteyenler 16 Nisan’da kaybedecektir. Yerli, milli ve ahlaki bir uzlaşmayla; sistem değişikliğini hazmedemeyenler dağılacaklardır. 16 Nisan’da Türkiye kazanacaktır.

16 Nisan’da Türk milleti onun bunun ağzına bakmayarak, muhteşem iradesiyle geleceğini şekillendirecektir. 
Gaflet ve dalalet içindeki CHP, Perinçekgiller tayfası ve müzmin sözde muhalifler uyusa da düşman uyumamaktadır. Bu yüzden referandum da MHP “evet” diyecek, milli birlik ve beraberlikte yeni bir hamlenin, yeni bir silkiniş ve uyanışın kapıları millet eliyle aralanacaktır. MHP muarız ve aleyhtarlarının attıkları iftiralar, yazdıkları yalanlar ayaklarına dolanacaktır. MHP kervanı 16 Nisan’dan sonra da yoluna devam edecektir.”


Son Güncelleme: 25.03.2017 10:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.