‘Temizlikte Bir’inci’yiz’

Temizlik deyince ilk akla gelen şehirlerden birisi Çorum.

19 Ağustos 2017 Cumartesi 22:11
 ‘Temizlikte Bir’inci’yiz’


Şehrin her tarafı cadde cadde, sokak sokak büyük bir titizlikle Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından süpürülüyor. Çorum’un temizliğinde kaldırım ve dar yerlerin temizliğinin yapıldığı kaldırım süpürme araçları da büyük rol oynuyor.


Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün son model araç ve gereçlerle Çorum’un temizli için gece gündüz çalıştığını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, kaldırım süpürme araçlarının da temizlik araç filosundaki önemli araçlar içerisinde yer aldığını söyledi. Cadan, “Çorum'da üretilen hidrostatik yürüyüşlü vakumlu yol süpürme makinesi ile kaldırımlarımız, şehir merkezindeki parklarımızı ve dar yolları,araç trafiğini etkilemeden daha rahat ve hızlı bir şekilde temizleniyoruz.” dedi.


Önceden araç trafiğinin yoğun olduğu Gazi ve İnönü Caddeleri gibi yerlerin kaldırımlarına ve arasokaklarda detaylı temizlik yapılması konusunda zorluklar yaşadıklarını ifade eden Candan, “Bu araçlarımız sayesinde kaldırım ve sokaklarımızda tozu nemlendirerek aldığı için detaylı ve daha kaliteli temizlik çalışması yapıyoruz.  Geçtiğimiz yıl da yine temizlik araçlarımızın içine çevre dostu 2 adet elektrikli vakumlu süpürge aracını dahil etmiştik. Çorum halkının daha temiz Çorum’da yaşamaları için 7 gün 24 saat çalışıyoruz" dedi.


Candan, kaldırım süpürme araçlarını Çorum’da üreten sanayici ve iş adamlarını tebrik etmeyi de ihmal etmedi.


Son Güncelleme: 20.08.2017 14:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.