‘Terör odaklarını lanetliyoruz’

CHP Çorum Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere, Beşiktaş’taki hain terör örgütünün bombalı saldırısı ve son günlerde artan terör saldırıları sonucunda şehit düşen güvenlik güçlerine, kamu görevlilerine ve hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve yüce millete sabır ve başsağlığı, yaralılara acil şifalar dilediğini söyledi.

12 Aralık 2016 Pazartesi 19:37
‘Terör odaklarını lanetliyoruz’

CHP Çorum Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere,
Beşiktaş’taki hain terör örgütünün bombalı saldırısı ve son günlerde artan terör saldırıları sonucunda şehit düşen güvenlik güçlerine, kamu görevlilerine ve hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve yüce millete sabır ve başsağlığı, yaralılara acil şifalar dilediğini söyledi.

CHP olarak teröre karşı mücadelede her türlü desteğe hazır olduklarını vurgulayan Suludere, açıklamasında şunları ifade etti:

“Türkiye Cumhuriyetinin üniter devlet yapısını, yüce milletimizin birlik, beraberlik ve huzurunu bozmaya yönelik her türlü eylem ve terörün şiddetle karşısında olduğumuzu belirtiyor, milletimizi derin acı ve üzüntüye boğan terörün bitirilmesi için alınacak her türlü somut tedbiri destekleyeceğimizi, kamuoyu ile paylaşıyoruz.


Haince arkadan vurulan, pusuya düşürülen bu vatanın evlatlarına kast eden terör odaklarını lanetliyoruz. Terörü üreten, onu kullanan, destek veren ve terörden medet uman tüm kişi ve kurumların, toplum vicdanında ebediyen mahkum olacaklarını hatırlatıyorum."
10 Aralık 2016 tarihinde İstanbul Beşiktaş'ta gerçekleşen terör saldırıları, Türkiye Cumhuriyetimizin güvenliği için görev yapan Emniyet Teşkilatımızı hedef almıştır. Saldırılarda şehit düşen polislerimizin ve sivil vatandaşlarımızın yasını tutuyor, saldırıyı yapanları, saldırının arkasındaki karanlık güçleri lanetliyorum.

Aziz Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.”

Son Güncelleme: 12.12.2016 19:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.