Toprak Sanayi İHO'da şiir şöleni

Toprak Sanayi İmam Hatip Ortaokulu'nda Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün "40 Şair 40 Şiir" etkinliği kapsamında şiir dinletisi düzenlendi.

05 Haziran 2017 Pazartesi 08:49
 Toprak Sanayi İHO'da şiir şöleni


Toprak Sanayi İmam Hatip Ortaokulu'nda Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün "40 Şair 40 Şiir" etkinliği kapsamında şiir dinletisi düzenlendi.


Etkinlikte okul öğretmen ve öğrencileri şiire doydular.  Okul Türkçe öğretmenleri tarafından çok değerli 40 şairin 40 şiiriyle yapılan okul içi  şiir okuma çalışmaları arasından eleme yapılarak, şiirleri en güzel şekilde okuyan 20 öğrenci, şiirlerini okul Çok amaçlı Salonunda öğrenci ve öğretmenlere sunarak güzel bir şiir şöleni yaşattılar.

Program sonunda okul müdürü Mustafa Düğenci programla ilgili  şunları söyledi. "Okulumuzda ders yılı boyunca öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz birçok başarılı faaliyetler gerçekleştirdi. Bu güzel organizasyonu da tertipleyerek öğrencilerimizi şiirle haşır neşir eden ve bizleri de kıymetli şairlerin şiirleriyle buluşturan Türkçe Öğretmenleri Esra Coşgun, Yasemin Yaylacı Akdı, Cemalettin Yalmancıoğlu'na teknik destek sağlayan Hüsnü Doğrutekin'e  teşekkür ederim. Yine bu güzel takdire şayan sunumlarından dolayı öğrencilerimizi kutlayarak başarılarının devamını diliyorum."  


Son Güncelleme: 05.06.2017 08:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.