Türk Eğitim Sen’den ödüllü yarışma

Türk Eğitim-Sen Çorum Şubesi tarafından 18 Mart Şehitler Günü ‘Ata’dan Ecdad’a Miras: Milli Birlik ve Vatan Sevgisi’ temalı resim-şiir ve kompozisyon yarışması düzenlenecek.

21 Şubat 2017 Salı 19:15
Türk Eğitim Sen’den ödüllü yarışma


Türk Eğitim-Sen Çorum Şubesi tarafından 18 Mart Şehitler Günü ‘Ata’dan Ecdad’a Miras: Milli Birlik ve Vatan Sevgisi’ temalı resim-şiir ve kompozisyon yarışması düzenlenecek.


“18 Mart Şehitler Günü” etkinlikleri kapsamında tüm resmi ve özel ilkokul öğrencileri arasında resim, ortaokul öğrencileri arasında şiir, lise öğrencileri arasında kompozisyon yarışmaları yapılacak.


Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Selim Aydın, yarışma hakkında şu bilgileri verdi:


“Tarih bilincini güçlendirmek, Bağımsızlık fikrini ön plana çıkarmak, Millet ve memleket sevgisini vurgulamak, Öğrencilerimizin Çanakkale’de yapılan mücadeleyi anlamalarını sağlamak, Milletimizin vatan savunmasında gösterdiği kahramanlık destanlarını öğrencilerimize kavratmak, şüheda ruhunu anlamalarına yardımcı olmak,


Kendilerini özgürce ifade edebilen bireyler yetiştirmek ve fark edilmelerini sağlamak, Gençlerimizin yazma becerilerini pekiştirmek ve gençlerimize edebiyat sevgisi aşılayabilmek amaçlarını kaygısını güden sendikamız bu eksende bir yarışma tertip etmiştir. Milli bilincin, şehitlik ruhunun yeni nesillere aktarılmasını amaçlayan bu yarışmamıza ilk-orta ve lise kademesindeki tüm öğrencilerimizin önemli görürüz.


YARIŞMAYA SON KATILMA TARİHİ

Eserlerin son teslim tarihi 10 Mart 2017 Cuma günü çalışma saati bitimidir.


ESERLERİN GÖNDERİLECEĞİ / TESLİM EDİLECEĞİ ADRES


Türk Eğitim-Sen Çorum Şubesi


SONUÇLARIN AÇIKLANMASI VE ÖDÜLLER

Yarışma sonuçları 15 Mart 2017 Çarşamba günü ödül kazanan öğrencilere okulları aracılığıyla duyurulacak ve 17 Mart 2017 günü yapılacak ödül törenine davet edileceklerdir.


Türk Eğitim-Sen Çorum Şubesi tarafından her kategoride ilk üç ( 3 ) derece alan öğrenciler ödüllendirilecektir.


Birincilik Ödülleri:  Çeyrek Altın + Belge

İkincilik Ödülleri: 200 TL + Belge
Üçüncülük Ödülleri: 150 TL + Belge

İLETİŞİM


Türk Eğitim-Sen Çorum Şubesi

Gazi Caddesi Hamoğlu İş Merkezi Kat: 6
corumtes@hotmail.com
http://www.corum.tesweb.org/
0 364 225 15 89
0506 158 37 19


Son Güncelleme: 21.02.2017 19:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.