'Ülke için hayalleri vardı'

AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç,Muhsin Yazıoğlu’nun vefatının 6. Yılı münasebetiyle bir açıklama yayınladı.

25 Mart 2016 Cuma 15:38
'Ülke için hayalleri vardı'

AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç,Muhsin Yazıoğlu’nun vefatının 6. Yılı münasebetiyle bir açıklama yayınladı.


Yazıcıoğlu’nun bu ülke için hayalleri olan bir lider olduğunu belirten Anaç, konu ile ilgili açıklamasına şöyle devam etti;


“Büyük Birlik Partisi Eski Genel Başkanı Merhum Sayın Muhsin Yazıcıoğlu, Milletimizin gönlünde “Muhsin Başkan” olarak taht kuran değerli bir vatan evladı ve saygıdeğer bir siyasetçiydi. Merhum Yazıcıoğlu, inandığı değerler uğruna mücadele eden, dürüst ve ilkeli bir siyasetçi ve lider olmasının yanında vakur duruşu ile de her zaman Türk Milleti’nin sevgisini, saygınlığını ve muhabbetini kazanan, bilgi birikimi ve siyasi kişiliğiyle de Türk siyasi hayatında önemli bir konuma sahip, çok değerli devlet adamı, mümtaz bir şahsiyetti.


Yazıcıoğlu’nun bu ülke için hayalleri olan biri olan bir Liderdi, Muhsin başkan sadece bir lider, bir dava adamı, bir siyasetçi değil, gönül adamıydı. Hayatının her döneminde bu necip millete hizmet etmenin gayret ve çabası içerisinde olan Merhum Yazıcıoğlu’nun vefatı da milletimizde büyük bir kadirşinaslık örneği oluşturmuş, her düşünceden yüzbinlerce insanın katıldığı bir cenaze töreniyle uğurlanmış, kendisine dua etmiş, hayırla anmış ve anmaya da devam etmektedir


Değerli bir lideri kaybetmenin acısı ile BBP Eski Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'na Allah’tan rahmet, kederli aileleri başta olmak üzere BBP camiasına başsağlığı diliyorum. Ülkemizin ve milletimizin başı sağ olsun. Mekanı Cennet Olsun.”

Son Güncelleme: 25.03.2016 15:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.