Ulukavak’ta mahalle iftarı

Çorum Belediyesi tarafından gelenekselleştirilen mahalle iftarlarının dördüncüsü Ulukavak...

20 Temmuz 2014 Pazar 13:55
 Ulukavak’ta mahalle iftarı


Çorum Belediyesi tarafından gelenekselleştirilen mahalle iftarlarının dördüncüsü Ulukavak Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Fen-Edebiyat Fakültesi bahçesinde gerçekleştirilen iftar yemeğine yaklaşık 3.000 kişi katıldı.


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile birlikte AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, Belediye Meclis üyeleri İsmail Akgöz, Ekrem Demirten, Abdülaziz Layık, Ahmet Özler ve Ünal Köse, AK Parti Merkez İlçe yöneticileri ve mahalle teşkilatının katıldığı iftar yemeği öncesi Başkan Külcü, iftar yapmak için hazırlanan alanı dolduran çok sayıda mahalleli ile sohbet etti.


Masaları tek tek gezen Külcü ve beraberindekiler akşam ezanının okunması ile hep birlikte oruçlarını açtılar. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse’nin birer konuşma yaptığı iftar programı sonrası çocuklara yönelik animasyon gösterisi de gerçekleştirildi.


Köse, ‘10 Ağustos’ta haktan ve hakikatten yana olacağız'

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Çorum Belediyesi tarafından Ulukavak Mahallesi’nde düzenlenen iftar yemeğinde yaptığı konuşmada Türkiye’nin son 12 yıldır sürekli büyüdüğünü ve 10 Ağustos seçimlerinden sonra da Türkiye’nin daha da büyüyeceğini ve gelişeceğini söyledi.


Türk milletinin güçlü bir birliktelik oluşturduğunu ve bu birliktelikten doğan güçlü bir Türkiye’nin var olduğunu ifade eden Mustafa Köse, “Büyük Türkiye’nin daha da büyüyeceği, daha da gelişeceği 10 Ağustos seçimlerine yaklaştık. 10 Ağustos seçimlerinin ne denli önemli olduğunu bugünlerde daha iyi idrak ediyoruz. Bizim buradaki birlikteliğimizden ve güçlülüğümüzden beklentisi olan ülkeler var. Bizim dünden daha güçlü, birbirimize daha sıkı bağlarla bağlanmamız lazım.” dedi.


10 Ağustos seçimlerini hak-batıl, iyi-kötü seçimlerine benzeten AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, “Hak batıl davasında, iyi kötü davasında asla tarafsız olamayız. Bizim tarafımız bellidir. Millet olarak haktan ve hakikatten yana olacağız. 10 Ağustos’ta da iyiden yana, doğrudan yana, hakikatten yana, Recep Tayyip Erdoğan’dan yana olduğumuzu bir kez daha tüm dünyaya göstereceğiz.” dedi.


Külcü, çocuklara çikolata dağıttı


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, iftar programı sonrası kendisine sevgi gösterisinde bulunan çocuklara çikolatalı gofret dağıttı. İftar sonrası etrafını saran çocuklarla bir süre sohbet eden Başkan Külcü, çocukların mahalleleri ile ilgili isteklerini dinledikten sonra onlara çikolatalı gofret hediye etti.


Başkan Külcü’ye çikolata dağıtımında Belediye Meclis Üyesi İsmail Akgöz eşlik etti. 


Mahalle teşkilatından Ulukavak’ın sorunlarını dinledi


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Ulukavak Mahallesi İkbalkent Bölgesi’nde yapılan mahalle iftarı sonrası AK Parti Ulukavak Mahalle teşkilatı ile bir araya gelerek mahallenin sorunlarını dinledi. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve mahalle teşkilat üyelerinin katıldığı toplantıda dile getirilen sorunları not eden Külcü, gerekli çalışmaların yapılması için ilgililere talimat verdi.

 


Son Güncelleme: 20.07.2014 18:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.