Uslu Çorum’a geldi

AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, referandum çalışmaları kapsamında Çorum’a gelerek esnaf ziyaretlerinde bulundu.

25 Mart 2017 Cumartesi 18:43
 Uslu Çorum’a geldi


AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, referandum çalışmaları kapsamında Çorum’a gelerek esnaf ziyaretlerinde bulundu.



Uslu’nun sosyal medya hesabından yaptığı duyuruya göre, AK Parti İl Teşkilatı yöneticileri ile birlikte Yazıçarşı esnafı ile vatandaşlar ziyaret edildi.

Abdibey Cami’nde yapılan çevre düzenlemesi ve genişletme çalışmalarını inceleyen Uslu, mabedi Osmanlı camisi görünümüne kavuşturduğu için Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye teşekkür etti.




Uslu, ayrıca Mescitli Köyü’nden emekli İmam Ahmet Semerci’nin cenaze namazına katıldı.




Arasta esnafını ziyaret eden Uslu, umre ziyaretinden dönen Ulu Camii Baş İmam Hatip'i kurra hafız Mustafa Gökmen’le sohbet etti.




Uslu, esnaf turunda şu mesajı verdi; “Çorum’da vatandaşlarımızla sohbetimizde gündemimiz referandum süreci ve ülkemizin geleceği.


Esnaf kardeşlerimiz ve vatandaşlarımızla Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini ve Halk oylaması sürecini değerlendiriyoruz.




16 Nisan öncesi çalışmalarımıza ara vermeden ve hız kesmeden devam ediyoruz. Esnafımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz.


Çorum'da hemşehrilerimize Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin önemini anlatarak ‘
evet’ oyu istedik.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle ekonomi ile ilgili kurumlar arasındaki uyumsuzluklar bitecek, yatırımları aksatan bürokratik engeller sona erecek.



Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle; değişen dünya şartlarına daha uyumlu, esnek, güçlü ve tek başlı ekonomi yönetimi kurulacak.


Vatandaşlarımız tarihte görülmemiş hizmetlerin devamı için, millet için, devlet için 16 Nisan'da ‘
evet diyorlar.”

Son Güncelleme: 25.03.2017 18:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Haşim görkem 2017-03-25 22:53:36

Sayın milletvekilleri Çorum hayat siringa çalışanlarının hali ne olucak unuttunuz.