Yarışmaya rekor başvuru

İskilip Kaymakamlığınca 2014 yılında birincisi düzenlenen Bedri Rahmi Eyüboğlu hikâye yarışmasının yoğun ilgi görmesi üzerine bu yıl ikincisi düzenlendi.

07 Aralık 2015 Pazartesi 16:45
Yarışmaya rekor başvuru


İskilip Kaymakamlığınca 2014 yılında birincisi düzenlenen Bedri Rahmi Eyüboğlu hikâye yarışmasının yoğun ilgi görmesi üzerine bu yıl ikincisi düzenlendi. Toplam 437 eserin katıldığı yarışmanın jüri üyeleri çeşitli üniversitelerin öğretim üyelerinden oluşturuldu.


Yapılan açıklamaya göre, Bu yıl düzenlenen hikâye yarışmasına jüri tarafından birincilik ödülü verilmedi.  Ancak, birincilik ödülü yarışmanın ikincisine, ikincilik ödülü yarışmanın üçüncüsüne ve üçüncülük ödülü de yarışmanın dördüncüsüne verilecek.
Diğer yandan yarışmada dereceye giren ilk 20 eser kitaplaştırıldı.

Yarışmada dereceye giren eserlerin sahiplerine ödül olarak;

Birinciye                     :1000 TL. (plaket+katılım belgesi) 

İkinciye                       :700   TL. (plaket+katılım belgesi)

Üçüncüye                    :300   TL. (plaket+katılım belgesi) verilecektir.

 

RESSAM KEZİBAN YILDIRIM’IN ÇATALKARA’DAKİ RESİM SERGİSİ SANATSEVERLERLE BULUŞUYOR

 
Bedri Rahmi Eyüboğlu etkinlikleri kapsamında 11 Aralık Cuma günü saat 13.30 da İskilip Çatalkara Kültür Sanat Evinde Ressam Keziban Yıldırım’ın “Umut Adına Masallar” adlı resim sergisi açılacak ve aynı gün saat 14.30’ da İskilip Metin Alkan Halk Eğitim Merkezinde Bedri Rahmi Eyüboğlu 2. Hikaye Yarışması ödül töreni yapılacaktır.

 

Son Güncelleme: 08.12.2015 11:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165