Ziyaretin anısına çiçek

Çorum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) yönetimi dün Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü...

04 Mart 2015 Çarşamba 12:48
 Ziyaretin anısına çiçek


Çorum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) yönetimi dün Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü makamında ziyaret etti.


www.corumhakimiyet.net.’te yer alan Recep Mebed imzalı habere göre, Muhasebe Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleşen ziyarete SMMMO Başkanı Muzaffer Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.


Ziyarette yaptığı konuşmada mesleki sıkıntılardan bahseden Muzaffer Yıldırım, “Mesleğimizi icra ederken hayli yıpranıyoruz. Bu nedenle beyin amortismanı, yani yıpranma hakkı istiyoruz” dedi.


Mali Tatil süresinin kısalığından da dert yanan Yıldırım, bu süreçteki işlemlerin bir sonraki döneme ertelenmesi gerektiğini söyledi.


Kayıt dışı ekonomi ile mücadele konusunda önemli bir görevi yerine getirdiklerini vurgulayan Yıldırım, “Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Bu nedenle kendi muhasebemizi de yapıyoruz. Özveriyle çalışıyor, topluma katma değer sağlamaya gayret ediyoruz” diye konuştu.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Muzaffer Külcü de mesleki sorunların çözümü açısından belirli gün ve haftaların önemli zaman dilimleri olduğunu söyledi.


Vergilendirmenin öneminden bahseden Külcü, muhasebeci ve mali müşavirlerin bu husustaki sorumluluğuna işaret etti.


“Yaptığınız işlemlerle bu milletin geleceğini yakından ilgilendiren kayıtlar tutuyorsunuz” diyen Külcü, sosyal devlet anlayışı ile geleceğe güvenle bakmanın yolunun kayıt içi ekonomiden geçtiğini ifade etti.


Muhasebe kayıtları sağlıklı olan işletmelerin büyüme ve hayatiyetini sürdürmesinin de sağlıklı olduğunu dile getiren Külcü, tüm meslek mensuplarının Muhasebe Haftası’nı kutladı.


Ziyaret anısına SMMMO Başkanı Yıldırım tarafından Başkan Külcü’ye çiçek verildi.


Son Güncelleme: 04.03.2015 13:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.