AŞK Kasıntısı Çorum’da sahnelenecek

Çorumlu Yazar Şahin Örgel'in kaleme almış olduğu ‘Aşk Kaşıntısı’ adlı tiyatro oyunu izleyiciyle buluşacak.

05 Mayıs 2015 Salı 16:49
 AŞK Kasıntısı Çorum’da sahnelenecek


Çorumlu Yazar Şahin Örgel'in kaleme almış olduğu ‘Aşk Kaşıntısı’ adlı tiyatro oyunu izleyiciyle buluşacak.


Çorum’da seyirci karşısında ter dökecek.


Şahin Örgel ile eşi Emine Örgel’in yazıp yönettiği oyunda, ünlü iki oyuncu Cantuğ Turay ve Begüm Topçu Turay oynayacak. Oyun 7 Mayıs Perşembe günü saat 20.30'da Devlet Tiyatro Salonu'nda sahnelenecek.


Örgel çiftinden oyuna davet 


Sahnelenecek oyunun son derece akıcı ve kendine özgü bir dilinin olduğunu belirten Şahin Örgel, “Günümüz dünyasında insan ilişkilerini dip detaylarıyla anlatan bir oyundan söz ediyoruz. Gündelik hayatımızda sıkça karşımıza çıkabilecek şeylerin sahne üzerinde bir tiyatro eseri içerisinde dramatik bir mantıkla yansıtıldığını söyleyebiliriz. Oyunumuz tek perdeden oluşuyor ve 1 saat 20 dakika sürecek. Oyunumuzun organizasyon boyutunda Eşim Emine Örgel'in katkılarını unutmamak lazım. Yine bizim yanımızda olan ve bizden desteklerini eksik etmeyen sponsorlarımızada teşekkür ediyorum.” dedi.




Son Güncelleme: 05.05.2015 16:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.