Çanakkale kayıtları başladı

Çanakkale gezileri tekrar başlıyor

07 Eylül 2017 Perşembe 09:51
Çanakkale kayıtları başladı

Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen kültür turları kapsamında Çanakkale gezileri için tekrar kayıt alınmaya başlandı. Yeni alınacak kayıtlarla birlikte 2 bin kişi daha Çanakkale’yi gezecek.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen kültür turları kapsamında bu yıl 15 bin kişi Çanakkale, Konya ve Hacıbektaş’ı gezme imkanı buldu. Daha önce alınan yedek kayıtlar ve gelen yoğun talep karşısında Çorum Belediyesi, 2000 kişiyi daha Çanakkale’ye götürme kararı aldı.

Çorum halkının düzenlenen turlardan büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten Belediye Başkan Vekili Zeki Gül, yeni kayıtlarla birlikte 2017 yılı içerisinde 17 bin 600 kişinin Çanakkale, Konya ve Hacıbektaş’ı gezme imkanı bulacağını belirtti.


8 YILDA 38 BİN ÇORUMLU GEZDİRİLDİ


Belediye Başkan Vekili Zeki Gül,  bugüne kadar 38 bin 600 Çorumlu’nun başta Çanakkale olmak üzere Türkiye’nin değişik illerine düzenlenen kültür gezilerine katıldığını vurguladı. 2017 yılı içerisinde 15 bin kişinin gezilere katıldığını, yeni alınacak kayıtlarla birlikte bu sayının 17 bin 600’e çıkacağını kaydetti.










Son Güncelleme: 07.09.2017 09:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.