ÇESİAD’dan muhteşem konser

Çorum Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇESİAD) her yıl geleneksel olarak düzenlediği müzik...

20 Kasım 2014 Perşembe 12:12
 ÇESİAD’dan muhteşem konser


Çorum Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇESİAD) her yıl geleneksel olarak düzenlediği müzik şölenini bu yıl Üsküdar Altunizade Kültür Merkezinde düzenlediği programla devam etti.


ÇESİAD üyesi iş adamları ve müzik tutkunu, sanatın ve sanatçının dostu Çorumlular, Üsküdar Musiki Cemiyeti Türk Sanat Müziği korosunun birbirinden güzel eserlerinin seslendirdiği türkülerle unutulmaz bir gece yaşadı.


Başkanlığını iş adamı Ahmet Lapacı’nın yaptığı ÇESİAD, bu güne kadar çok sayıda birbirinden güzel programa ev sahipliği yaptı. ÇESİAD, bu programlarla hem hemşerilerini bir araya getirerek hemşeri bağlarını güçlendiriyor, hem de gönle hitap eden bir müzik ziyafeti sunuyor. İzleyenlerin işte müzik bu, mademki müzik ruhun gıdası ise işte gıda bu diyor. İzleyenlere unutamayacağı bir gece yaşatıyor.


ÇESİAD tarafından düzenlenen ve sunuculuğunu Sarıkamış Türkülerini seslendiren ünlü Sanatçı Recep Ergül'ün yaptığı müzik şölenine 22. Dönem AK Parti Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu, Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Necati Şahin, İ.B.B. Sağlık Daire Başkanı Muzaffer Saraç, İ.B.B Kültür A.Ş. Genel Müdürü Nevzat Kütük, Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş'ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.


Türk Sanat Müziğine birbirinden değerli sanatçı kazandıran Üsküdar Musiki Cemiyeti, ünlü bestekâr Yıldırım Bekçi'nin seslendirdiği eserlerle eşsiz bir müzik ziyafeti yaşadı.


Öte yandan, bestekâr Yıldırım Bekçi, yine aynı cemiyetten yetişen ve ustam diye hitap ettiği, Türk Sanat Müziğine sayısız eserler kazandıran bir başka ünlü bestekâr Amir Ateş'le Türk Sanat Müziğinin unutulmaz eserlerinden olan ‘Ben seni unutmak için sevmedim’ parçasını birlikte seslendirdi. İki büyük sanatçının birbirine olan saygısı ve nezaketi izleyenleri büyüledi.



Son Güncelleme: 20.11.2014 12:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.