Çorum dev tanıtıma katılıyor

Çorum Ekim'de Almanya'da tanıtılacak

14 Ağustos 2017 Pazartesi 00:59
Çorum dev tanıtıma katılıyor

Çorum Valiliği, Çorum Belediyesi ile yerel sektör temsilcileri Almanya’da Türk Alman Kültür ve Turizm Derneği tarafından 19-23 Ekim 2017 tarihleri arasında düzenlenecek ITTmesse NRW Fuarı’na katılacak.


Etkinlikle ilgili verilen bilgilere göre, yöresel tatlar, kültür, turizm ve sağlık turizmi alanlarında Avrupa’nın en seçkin isimleri, Avrupa’nın en önemli sektörlerinin ve yerel yönetimlerinin bir araya geldiği ITTmesse NRW Fuarında yerini alıyor. Uluslararası bir fuar organizasyonu olarak iki yüz bin civarında ziyaretçiyi ağırlaması hedefleniyor.


Çorum’un da katılacağı fuar organizasyonu ile ilgili şu bilgilere yer  veriliyor;


Avrupa’nın en seçkin isimleri, Avrupa’nın en önemli sektörlerinin ve yerel yönetimlerinin bir araya geldiği ITTmesse NRW Fuarında yerini alıyor.


21 - 22 - 23 Ekim 2017 tarihlerinde Almanya, Türk-Avrupa dostluğunun tüm katılımcılara yepyeni ufuklar açacağı bir şenlik alanına dönüyor.


Bireyselden kitlesele giden Turizm hareketlenmesi, yatırımcıların tanışmalarının, ülkeler arası davetlerin ve paylaşımların yapılacağı kurum ve kuruluşların yetkililerin belki de en çok kartvizit alışverişi yapacakları, turizm profesyonellerinin ve tatilcilerinin ilgiyle iştirak edeceği bir fuar olacak.


Türk Alman Kültür ve Turizm Derneği ve Markaimaj Medya tarafından düzenlenen ITTmesse NRW Fuarı, uluslararası bir fuar organizasyonu olarak iki yüz bin civarında ziyaretçiyi ağırlayacak.


Türk Turizminin günden güne artan değeri, birçok otel yatırımı, tarihi ve kültürel yol haritasının her mevsim ayrı güzel gezip görmek ve keşfetmek isteyen yerli ve yabancı turistler için olmazsa olmaz bir turizm cenneti olması dünya ülkelerinin de ilişkilerini ve yatırımlarını kuvvetlendirdiği sektörel bir güç oluyor.


Unutulmaması gereken konuda şu ki Türk turistlerin yurtdışı turlarına göstermiş oldukları yoğun ilgide gerek seyahat acentelerinin gerekse ilgili ülkelerinin rekabet ve ilgi çekmek için cazip tanıtımlar ve çalışmalar yapmasına da yön veriyor.


ITT Messe Uluslararası Turizm ve Ticaret Fuarı & Avrupa Başarı Ödülleri 19-23 Ekim 2017 tarihleri arasında Almanya Essen'de gerçekleşecek.


2017 yılında 2. kez düzenlenecek olan organizasyon Avrupa'da Türkler tarafından gerçekleştirilen ve aynı zamanda Avrupalıya da ödül takdim eden tek organizasyon olma özelliğini taşıyor.


ITTmesse NRW Fuarı yetkilileri “Yurtdışında ki yabancı rakiplerimizi de göz önüne alırsak ITT Messe Uluslararası Turizm ve Ticaret Fuarı & Avrupa Başarı Ödülleri Avrupa'da fuarcılık pazarı konusunda Türkiye'nin gururu olma yolunda hızla ilerlemektedir. Ülkemiz için de önemli bir kazanımdır.” dedi.


ITT Messe Uluslararası Turizm ve Ticaret Fuarı & Avrupa Başarı Ödülleri 


Organizasyon yetkilileri tarafından yapılan açıklamaya göre 5 günlük programın ayrıntıları ise şöyle:

1. Gün Almanya'nın en önemli mekanlarından biri olan 'Essen Philharmonie'de Avrupa Başarı Ödülleri'nin gala gecesi gerçekleşecek ve Siyaset, Sanat, Medya, Spor ve İş Dünyası'nın önde gelen kişi/kurum ve firmalarına ödülleri takdim edilecektir.

2. Gün 'Vip Business Gemi Turu' etkinliğimizde Türk-Alman devlet protokolleri ve 150 kişi ile sınırlı iş adamı grubunu tanışma ve iş ilişkilerini geliştirmeye yönelik yemekli bir gemi turu ile ağırlayacağız.


3. 4. ve 5. Gün Messe Rheinberg Fuar Merkezi'nde Türkiye, Almanya, Ingiltere, Fransa ve Belçika'dan belediyelerin ve özel sektörden firmaların katılımlarıyla fuarımız gerçekleşecektir. Fuar süresi boyunca aynı zamanda yine fuar alanında ki konferans salonlarında bakanlarımızın iştirakleri ile zirveler gerçekleşecek ve bu da hem katılımı artıracak hemde iş adamlarımızın ticari sunumlarını yapmalarına olanak tanıyacaktır.


Ayrıca, IBB Medya A.Ş. ile anlaşmamız doğrultusunda, etkinlik öncesi ve sonrası katılımcı kurum ve kuruluşlarında logoları ile tüm İstanbul genelindeki 649 merkezi noktada (metrolar ve metro durakları, metrobüsler, deniz otobusleri, Tüm AVM ler, Kurumlardaki LED TVler ve tüm merkezi meydanlardaki LED tv lerde) etkinliğimizin duyuruları  yayınlanacaktır. Ayrıca gerçekleştirilecek zirveler dahil 5 günlük etkinliğimiz yine tüm İstanbul genelinde merkezi noktalarda CANLI olarak verilecektir..”


Organizasyon kapsamında Türkiye, Almanya, Hollanda, Fransa, Belçika, İngiltere, Kıbrıs ve Azerbaycan genelinden kurum ve kuruluşların katılımlarıyla şehir tanıtımlarına, Türkiye'nin tarihi, kültürel ve turistik değerlerinin tanıtımına yer verilecek.


Avrupa Başarı Ödülleri organizasyonu hedef kitlesi olarak; Uluslararası şirketlerin Üst Düzey Yöneticileri (CEO, Genel  Müdür, Direktör...), Devlet Kanalı (Bakanlar, Milletvekilleri, Yerel Yönetimler), Sanatçılar, Oyuncular, Spor Yöneticileri, Yazarlar, Okullar vb. kuruluşların kurucuları veya bu kuruluşlarda başarılara imza atanlar olduğu belirtildi.






 

Son Güncelleme: 14.08.2017 01:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.