Diriliş'in yayın tarihi belli oldu

Merakla beklenen Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezon yayın tarihi belli oldu

14 Ekim 2017 Cumartesi 15:56
Diriliş'in yayın tarihi belli oldu

Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlayacak sorusu ile uzun süredir meşgul olan diziseverler, TRT'nin yayın akışındaki detayla müjdeyi aldı. Yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kala yeni bölüm fragmanı yayınlayan dizinin yayın tarihi, yapımcı ve yayıncı kuruluş tarafından açıklanmamıştı. TRT, yayın akışına Diriliş Ertuğrul'u sonunda dahil etti


Diriliş Ertuğrul
 ne zaman başlayacak sorusuna cevap arayan diziseverler, yanıtı TRT 1yayın akışında buldu. Dizinin yeni sezon fragmanını izledikten sonra il bölümün ne zaman yayınlanacağını sorgulayan takipçiler, TRT 1 yayın akışında yer alan bilgiyle birlikte geri sayıma geçti. Yayın akışında yer alan bilgiye göre Diriliş Ertuğrul, 18 Ekim Çarşamba günü genel özet, bir sonraki hafta olan 25 Ekim'de ise yeni bölümüyle ekranlarda olacak.

TRT GENEL MÜDÜRÜ TARİHİ DUYURDU 


Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümlerinin herkes tarafından ilgiyle beklendiğini dile getiren TRT Genel Müdürü İbrahim Eren, şunları ifade etti:  "Bomba gibi bir bölümle sezona başlıyoruz. Herkes diziyi bekliyor. Siyasetçisinden iş adamına, toplumun her kesiminden ne zaman başlayacak sorularıyla karşılaşıyoruz. İlk bölüm 25 Ekim'de ekrana geliyor. İzleyicilerimiz dizinin her bölümünü yine heyecanla takip edecek. TRT'nin yeni tarihi dizisi Kut-ül Ammare de kasım ayının sonuna doğru başlayacak. Müthiş bir set hazırlandı. Niyetimiz Kut-ül Ammare'den sonra 1. Dünya Savaşı cephelerini ekrana taşımak."






HÜRRİYET





Son Güncelleme: 14.10.2017 16:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.