Festival etkinlikleri iptal

Çorum Belediyesi, 35. Hitit Fuar ve Festivali etkinliklerini iptal etti. Dün tüm konser ve...

21 Temmuz 2015 Salı 14:38
 Festival etkinlikleri iptal


Çorum Belediyesi, 35. Hitit Fuar ve Festivali etkinliklerini iptal etti. Dün tüm konser ve eğlencelerin iptal edildiğini açıklayan Çorum Belediyesi, bugün de festivali iptal ettiklerini duyurdu.


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, yaptığı açıklamada Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde meydana gelen bombalı saldırı nedeniyle 22 Temmuz'da başlayacak olan Hitit Fuar ve Festivali'nin yapılmayacağını belirtti. Saldırının tüm Türkiye'de olduğu gibi Çorum'da da üzüntüyle karşılandığının ifade eden Külcü, "Suruç'ta meydana gelen saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Bu saldırı Türkiye'nin birlik ve beraberliğine yönelik bir saldırıdır. Türkiye'deki huzur ve barış ortamını çekemeyenler her fırsatta ülkemiz üzerinde oyunlar oynamaktadırlar. Türkiye Cumhuriyeti büyük bir devlettir. Hangi din, ırk ve mezhepten olursa olsun bu saldırıyı yapanları lanetliyoruz." dedi.


Başkan Külcü, ayrıca festival etkinliklerinin iptal edilmesi nedeniyle Çorum halkından anlayış beklediklerini kaydederek saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diledi.




Son Güncelleme: 21.07.2015 14:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.