Grup Buluşum Konseri yarın

Çorum’un efsane müzik topluluğu Grup Buluşum...

09 Ekim 2015 Cuma 13:45
Grup Buluşum Konseri yarın


Çorum’un efsane müzik topluluğu Grup Buluşum, 10 Ekim 2015 Cumartesi akşamı saat 19.30’da Anitta Otel’de bir kez daha sevenleriyle buluşuyor.

Tüm müzikseverlere açık sanat gecesinde, grubun Çorum’da yaşayan elemanları Levent Coşkuner, Osman Turpoğlu, Suat Coşkuner ve Uğur Çenesiz sahne alacak, ayrıca müzik öğretmenleri Sacide-Hakan Önsöz ile sanayici Latif Kavukçu gecede sanatçı olarak yer alacak.

Yaklaşık 45 yıldan bu yana gönüllerde derin izler bırakmış muhteşem parçalarla geçmişe yolculuğun yaşanacağı gecede, Grup Buluşum Orkestrası’nın çocukları Sonat-Özgün Coşkuner kardeşler, Yiğit Turp ve Koray Üsgülen yapacakları müzik ile geceye ayrı bir renk katacak.


Gençliklerini, yaşamlarını paylaştıkları dostları ile müziğin evrensel büyüsünde bir kez daha buluşmak üzere çağrı yapan Grup Buluşum üyeleri, yıllarca birbirini görmeyen, memleket hasreti çeken dostlarıyla bu konser sayesinde tekrar bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayacaklarını ifade ettiler.  

Son Güncelleme: 09.10.2015 16:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.