‘Meraklısı için öyle bir hikaye’

Ankara Tiyatrosu, ‘Meraklısı için öyle bir hikaye’ isimli oyunu ile, Devlet Tiyatro Salonu’nda Çorumlu...

13 Nisan 2014 Pazar 17:52
  ‘Meraklısı için öyle bir hikaye’


Ankara Tiyatrosu, ‘Meraklısı için öyle bir hikaye’ isimli oyunu ile, Devlet Tiyatro Salonu’nda Çorumlu tiyatro severlerle buluşacak.

2 perdelik oyun 18 Nisan’da saat 20,00’de, 19 Nisan Cumartesi günü ise saat 14,00 ve 20,00 seanslarıyla sahnelenirken, Devlet Tiyatroları tarafından başlatılan kitap kampanyası için de duyuru yapıldı.

“Ünlü öykücümüz Sait Faik Abasıyanık'ın hayatı ve eserlerinden oluşan bir seçkiyle bu oyun; müzik, dans ve görsel efektleriyle genç seyircimizi edebiyatla buluşturmayı hedefliyor. Yanınızda başkalarının okumaktan zevk alacağını düşündüğünüz ve Devlet Tiyatroları'nın başlattığı kitap kampanyasına bağışlayacağınız bir kitap getirmeyi unutmayınız” açıklaması yapılan oyunun biletleri tam 5, öğrenci 3 TL olmak üzere DTS gişesinden satışa sunulacak.







Son Güncelleme: 13.04.2014 17:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.