Sanat Müzesi ve Galerisi açılıyor

Çorum Belediyesi, yıkılan Kültür Sitesi yerine...

20 Ekim 2015 Salı 14:44
 Sanat Müzesi ve Galerisi açılıyor


Çorum Belediyesi, yıkılan Kültür Sitesi yerine yapılan Çorumpark’ta yapımına başlanan Sanat Müzesi ve Galerisi’nin açılışını yapıyor.

Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, 24 Ekim Cumartesi günü saat 17.00’da Sanat Müzesi ve Galerisi’nin açılışına çok sayıda ünlü ressam ve sanatçı da katılacak.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, açılacak olan sanat müzesi ve galerisi ile birlikte Çorum’un ihtiyaç duyduğu modern sergi salonu ihtiyacının da karşılanacağını belirterek “Bu eksiğimizi gidermek için eski Kültür Sitesi yerine yaptığımız parkımızın altında modern bir Sanat Galerisi yaptık. Şehrimiz, sanata ve sanatçıya yakışır bir galeriye sahip olacak. Tüm hemşehrilerimizi 24 Ekim Cumartesi günü Çorumpark içerisinde yer alan Sanat Müzesi ve Galerisi’nin açılışına bekliyoruz.” dedi.

SANAT CAMİASININ İLGİSİ

Bu arada yapılan açıklamada, Çorum Sanat Müzesi ve Galerisi’nin daha açılmadan sanat camiasının yakın takibine alındığı bildirildi.


Sanat camiasından haberlerin yer aldığı aylık olarak yayınlanan ‘Arkadaş Ankara’ kültür sanat bültenin ekim sayısında Çorum’daki kültür-sanat etkinlikleri ile Kent Müzesi ve Galerisi’nin açılışının yapılacağı haberlerine yer verildi..

 




Son Güncelleme: 20.10.2015 14:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.