Tabelalar Türkçe olsun

Dil Bayramı'nda anlamlı mesaj

26 Eylül 2017 Salı 18:35
Tabelalar Türkçe olsun

AK Parti Kadın Kolları Osmancık İlçe Başkanı Fazile Tökel, dil bayramı vesilesiyle Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Osmancık Şubesi’ni ziyaret etti.

Fazile Tökel, yaptığı açıklamada, “Milli değerlerimizin korunmasında ve gelecek nesillere aktarılmasında en önemli aracımız olan Türkçemize millet olarak sahip çıkmalıyız. 2017 yılının Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde yürütülen kampanyayla 'Türk Dil Yılı' ilan edilmesi son derece önemli. Öncelikle ifade etmek istiyorum ki güzel dilimizi güzel konuşup yazmak bizler için millî bir vazifedir. 2017 yılının Türk Dil Yılı ilan edilmesi bir anlamda bizim kimliğimiz olan Türkçe’nin yeniden dirilişini sağlamıştır. Bu vesileyle Osmancık’ta tabelalar Türkçe olsun.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Osmancık Şubesi Başkanı Kazım Sekili, “Dilimiz Kimliğimizdir anlayışıyla yola çıktık. Nasıl kimliğimize özen göstermek zorundaysak dilimize de aynı özeni göstermek zorundayız. Dilimiz giderse ne dinimiz ne de değerlerimiz kalır. Bu nedenle her Türk vatandaşı,  Türkçeyi yaşatmak, tüm varlıklarıyla gelecek nesillere aktarmak ve dile sahip çıkmak zorundadır. Tüm kardeşlerimizi bu hususta hassasiyet ve çaba göstermeye davet ediyorum.” dedi.









Son Güncelleme: 26.09.2017 18:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selami 2017-09-27 12:19:42

Başkanı görevden alınmış ve yönetiminden eser kalmamış bir kadın kollarının bu tür ziyaretlerde bulunması siyasi açıdan etik değildir. Hele bir de ziyaret edilene bakıldığında birbirini ağırlama tekniği ortaya çıkar ki kim kime ne mesaj vermek istiyor bu telaş niye ki sorusu ortaya çıkar.