‘Ten ve Gölge’ çıktı

Uzun yıllardır Yedi İklim, Türkü, Dergâh, Kilim, Açaray gibi dergilerde şiirleri yayınlanan Ercan Ata’nın...

25 Ağustos 2015 Salı 09:55
 ‘Ten ve Gölge’ çıktı


Uzun yıllardır Yedi İklim, Türkü, Dergâh, Kilim, Açaray gibi dergilerde şiirleri yayınlanan Ercan Ata’nın ‘Ten ve Gölge’ adlı şiir kitabı çıktı.


1993 yılında Cahit Zarifoğlu Şiir Birinciliği ve 1995'te Altın Koza Dadaloğlu (Altın Koza Film Festivalinde şiir dalında) Özel Ödüllerinin sahibi olan Ercan Ata, şiirlerini Ten ve Gölge başlığı altında topladı.


Ercan Ata kimdir?


1973 yılında Edirne’de doğdu. Marmara Üniversitesi, Atatürk Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden 1995 yılında mezun oldu. Evli ve iki çocuk babasıdır. MEB’de öğretmendir.


Şiir ve öyküleri, “Yedi İklim,  Dergâh, Temrin, Ayna ve İnsan, Açaray”  dergilerinde yayınlandı. 1993’te Cahit Zarifoğlu Şiir Birinciliği, 1995’te Altın  Koza  Dadaloğlu ( Altın Koza Film Festivalinde şiir dalında)  Özel Ödüllerini aldı. “Atlılar” dergisi tarafından en iyi şairler arasında gösterildi. Gazeteniz Çorum Hakimiyet dahil olmak üzere çeşitli mecralarda köşe yazıları yazdı. Bir grup arkadaşıyla birlikte kültür ve sanat sayfası hazırladı. “Kalem” dergisinin yayın yönetmenliğini üstlendi. Türkçe ders kitabı yayınladı.




Son Güncelleme: 25.08.2015 10:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.