Ahmet Saatcı garantiledi

Sağlık Sen Çorum Şubesi delege seçimleri tamamlandı

09 Mayıs 2018 Çarşamba 11:34
Ahmet Saatcı garantiledi

Sağlık Sen Çorum Şubesi’nin delege seçimleri tamamlandı.

Sağlık-Sen Çorum Şubesi Basın ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hacı Nuri  yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi;

“5.Olağan Genel Kurul delege seçimlerimizde sağduyunun hâkim olması, üyelerimizin kırıcı ve ortamı gerginleştirici tutum ve davranışta bulunmaması, bize yakışan centilmenlikte bir seçim yaşamayı ve yaşatmayı başardığımız kanaatindeyiz. Delege seçimlerimiz tam bir demokrasi şöleni şeklinde geçti. Gücünü üyelerinden alan Başkanımız Ahmet Saatcı'nın delege adayları listesi 162 delegeden 141'ini alırken, Murat Yalçın'ın delege adayları listesi 162 delegeden sadece 21 delege alabilmiştir. Murat Yalçın'ın listesi il ve ilçelerdeki kurum ve kuruluşlarda yapılan seçimlerde ilçelerden hiç delege çıkaramamış, sadece merkezde ADSM'de 1 (bir) Erol Olçok Eğitim Araştırma Hastanesi’nde 19 (ondokuz) delege çıkarabilmişlerdir. Üyelerimizin başkanımız Ahmet Saatcı ve ekibine göstermiş olduğu ilgi, vermiş olduğu destek, yaptıkları özverili çalışmalar bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. İnşallah yeni dönemde üyelerimizin ve delegelerimizim güvenine layık olabilmek ve güvenlerini devam ettirebilmek için çok daha fazla çalışacağımızın bilinmesini istiyorum. Başkanımız Ahmet Saatcı ve ekibi olarak her zaman üyelerimize inandık ve güvendik. Onların en doğru kararı vereceklerinden en ufak bir tereddüdümüz olmadı. Bizim gücümüz bugüne kadar olduğu gibi bugünde üyelerimizin bize verdiği güçtü. Gücü üyelerinde aramayanlar hayal kırıklığına uğradı. Delege seçimlerinde neticeyi üyelerimizin gücü ve desteği belirledi. Bu güne kadar bize ve ekibimize destek veren tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz. Seçimlere katılarak demokratik haklarını kullanan tüm üyelerimize de ayrıca teşekkür ediyoruz. Bu vesileyle listemize oy veren vermeyen tüm üyelerimize, katılım ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Haziran ayında yapacağımız 5.Olağan Genel Kurul seçimlerinin şimdiden hayırlara vesile olmasını diler, gücünü listemizdeki delege adaylarında gösteren üyelerimize ayrıca teşekkür ederim.”

Son Güncelleme: 09.05.2018 12:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cesur 2018-05-10 17:46:05

Kim kazanacak belli değil ama saatçinin karşısına çıkan murat bey 1ay gibi kısa sürede il ve ilçelerde müthiş oylar almış.Hatta birkaç yerde bir iki oyla kaybetmiş.çorum hastanesi belki saatçinin zaferi gibi görünüyor fakat onun için tam bir hezimet.şimdi düşün saatçi oy sayılarınız yarı yarıya esasında sen kazanmamışsın bu yarışı.şimdi düşün demekki bu insanların yarısı seni istemiyor neden acaba? insanların yerini değiştirirsen,sıkıntıları çözmezsen,kendi üyelerini kazıklarsan ,bidaki seçimlerde tamamen bitersin.aldığım duyumlara göre daha başkan seçilmeden karşı tarafın delegelerin ve sana muhalefet eden üyelerin yerlerini değiştireceğine dair senin adamlarından bilgi geldi.işte senin başkanlık anlayışın bu.tek temennim inşAllah kazanamazsın.

Avatar
Kahraman 2018-05-10 19:33:11

ahmet satıcı 8 yıllık başkan 1500 yakın oy alırken MURAT YALÇIN BEY 1 aylık aday 1000 in üzerinde oy almıştır.ahmet saatçi bunun hesabını yapsın.1000 in üzerinde ki üyeleri ekibini istememektedir.kendisini eleştiren yanlışlarını söyleyen üyelerine kafa sallamayı bırakmalıdır.şundanda eminim tekrar başkan seçilsin üye sayısı yarıya düşecektir.

Avatar
Cesur 2 2018-05-10 19:47:05

Öngörüm ahmet saatçının başkan olamayacağı yönünde.bir önceki dönemde 13 delege ile başkan olan saaçi bu sefer olamayacak.21 delegesi olan MURAT YALÇIN BEYEFENDİ gerçekten temiz dürüst bir seçim süreci yürütmüş olup çıkan delegelerin insiyatifi vicdanı ile başkan seçilecektir.İNŞAALLAH İLAHİ ADALET TECELLİ EDECEK

Avatar
!!!!!!!: 2018-05-10 23:41:42

ahmet saat çıktı başkan olmamalı.çünkü eleştirilere açık birisi değil.üyelerinden birisi veya yönetiminden birisi yanlışını söylediği zaman o kişilere kinleniyor.başkan dediğin tüm üyelerini kucaklamalı eleştiriye açık olmalı üyelerinin sorunlarıyla ilgilenmek atama dairesi başkanlığı gibi çalışmamalı

Avatar
adsız 2 2018-05-13 09:35:32

ilahii adalet tecelli edecek inşaAllah saatçi başkan olamayacak

Avatar
Eray bayrak 2018-05-09 18:27:01

Tüm teşkilatımıza hayırlı uğurlu olsun.Ahmet başkanla yola devam..

Avatar
AHMET BAŞKANLA YOLA DEVAM 2018-05-09 22:54:43

AHMET SAATÇİNİN RAKİBİNİ 7 YE KATLADIĞI BİR SEÇİMDE TÜM İL İLÇE DELEGE SEÇİMLERİNDE OLDUĞU GİBİ BU SEÇİMDE DE CEVABINI VERECEKTİR.

Avatar
Saglıkcı19 2018-05-13 14:22:16

Ahmet Saatci 13 Delege Değil Tüm İlçeleri Kazanıp 13 delegeyi Hastaneden çıkarmıştı Toplamda 162 Delegenin 99 u nu alıp başkan seçildi 13 delege aldı diyenler Çorum Saglık Sen Şubesinden Kimin Kaç delege aldığını Saatçiyi Arayarak öğrene bilirler