Güzel haber Ceylan'dan geldi

Milletvekili Ceylan'ın Sağlık Kompleksi ile ilgili verdiği haber Çorumlular'ı sevindirecek

12 Eylül 2017 Salı 14:03
Güzel haber Ceylan'dan geldi

MUSTAFA DEMİRER

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, bugün AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ ile birlikte düzenlediği basın toplantısında önemli bir açıklamada daha bulundu.


KOMPLEKS BU YIL TESLİM 


Toplantıda öncelikle eski Devlet Hastanesi’nde yarından itibaren verilmeye başlanacak poliklinik hizmetleri hakkında bilgi veren Ceylan daha sonra da, inşaatı yüzde 75 oranında tamamlanan Sağlık Kompleksi’ne dair önemli bir açıklama yaptı. Ceylan’ın verdiği bilgiye göre, eski  Devlet Hastanesi bahçesinde inşaatı süren ve 2018 yılında tamamlanması öngörülen 1. Derece Sağlık Kompleksi (Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı, Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği, Toplum Ruh Sağlığı, Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi) bu yıl sonunda teslim edilecek. Sağlık Kompleksi tamamlandığında, Sağlık Müdürlüğü binası yıkılarak Kent Meydanı’na katılacak.

Ceylan’ın açıklamalarının ardından toplantıda söz alan Eczacılar Odası eski Başkanı Şevket Güler, Ulukavak Sağlık Merkezi’nin yerinde hizmetine devam ediyor olması nedeniyle Ceylan’a teşekkür etti

Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Hasan Kızıltepe de, sağlık tesislerinin  yapılıyor olmasından dolayı Ceylan’a teşekkür ederken, “Biz vekilimize her  zaman ulaşabiliyoruz. Kendisi Çorum’un sorunlarını yakından takip ediyor.” dedi. 














Son Güncelleme: 12.09.2017 14:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.