Hastanede son dönemeç 20 Kasım

Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yapım ihalesi 20 Kasım’da gerçekleştirilecek.

18 Kasım 2013 Pazartesi 10:21
 Hastanede son dönemeç 20 Kasım


Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yapım ihalesi 20 Kasım’da gerçekleştirilecek.

Özel İdare Müdürlüğü’nden yapılar açıklamaya göre, hastane için yapılan yeterlilik ihalesinde ön yeterliği geçen 9 firmanın katılacağı yapım işi ihalesi, 20 Kasım 2013 Çarşamba günü saat 14:00’te İl Özel İdaresi Konferans Salonu’nda gerekleştirilecek.


Yeterlilik alanlar teklif verecek

Hatırlanacağı üzere Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin belli istekliler arasında ihalesi yapılan ve ilk aşama olan ön yeterlik ihalesi 10 Haziran 2013 Pazartesi günü İl Özel İdaresi Konferans Salonu’nda saat 10.00’da yapılmıştı.

Ön yeterlik ihale komisyonu, Sağlık Bakanlığı’ndan 4 kişi ve İl Özel İdaresi’nden 3 kişi olmak üzere toplam 7 kişiden oluşturulmuştu.

23 Mayıs 2013’te başlatılan ihale sürecinin üzerinden ön yeterlik başvuruları için 15 gün süre tanınmıştı. Ön yeterlik ihalesi için 13 firma teklif dosyası vermişti.

İhale komisyonunun puanlama sistemi ön yeterlilik değerlendirmesi sonucu yeterlik alan firmalar ihaleye çağırıldı.

Ön yeterlik değerlendirmesinde başvuru yapan 13 aday firmadan 9’u ihalenin ikinci aşamasına katılacak. Yeterlik alan firmaların katılacağı ihale 20 Kasım 2013 Çarşamba günü saat 14:00’te İl Özel İdaresi Konferans Salonu’nda yapılacak.





Son Güncelleme: 18.11.2013 10:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.