Hekimler koordinasyon toplantısında

Çorum’da görev yapan Genel Cerrahi, Dahiliye, Gastroenteroloji ve Anestezi Uzmanları Çorum...

21 Haziran 2015 Pazar 16:33
 Hekimler koordinasyon toplantısında


Çorum’da görev yapan Genel Cerrahi, Dahiliye, Gastroenteroloji ve Anestezi Uzmanları Çorum Tabip Odası Uzman Hekimler Komisyonu’nun düzenlediği toplantıda buluştu.


Yapılan açıklamaya göre, organizasyonda ilk olarak Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mete Dolapçı, ‘Gastroözofagial Reflü Hastalığı’ hakkında sunum gerçekleştirdi. Sunumdan sonra Tabip Odası Başkanı  Dr. Mustafa Azak, Tabip Odası’na katkılarından dolayı Prof. Dr. Mete Dolapçı’ya teşekkür belgesi takdim etti.


Dr. Azak, bu sırada yaptığı konuşmada, “Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin ilimize kattığı değerin farkındayız. Eskiden bu tip organizasyonlarda sunum yapacak hoca bulamıyor, diğer fakültelerden hoca gelmesini bekliyorduk. Çok şükür bugün kendi hocamız bu sunumu yaptı ve bizlerin bu değerli bilgilerden istifade etmesini sağladı. Fakültemizin gelişmesi eğitim faaliyetlerinin yanında, halkımıza verilen sağlık hizmetlerinin çeşitlenmesi ve ileri bir safhaya gelmesini de sağladı. Prof. Dr Mete Bey gibi birçok kıymetli hocamızın hastanemizde bulunması ve hastalara hizmet vermesi çok büyük bir şans. Başta Sayın Rektörümüz Reha Metin Alkan olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.


Tıp Fakültesinin ilk mezunlarını verdiğini ve genç doktorların yeminlerini ettiğini de hatırlatan Dr. Azak, “Kendilerine hayatlarında başarılar diliyorum. Tıp Fakültesi öğrenci sayısının artmasını ve eğitimin ilimizde yapılacak hale gelmesi için yapılan  çalışmaları destekliyoruz. Sayın  Mete hocamıza ve toplantıya katılan meslektaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.


Uzman Hekimler Komisyonu Başkanı Dr. Selahattin Çalışkan ise, aynı ilde görev yapan hekimlerin tanışması ve kaynaşması açısından bu tür toplantıların önemli olduğunu, birbirini tanımanın ve iletişim içinde olmanın, sorunları çözmede faydalı olacağını ifade ederek, “Aynı zamanda çalışma ortamındaki sorunlar dile getirilip bize iletilirse Oda olarak çözüm için gayret göstereceğiz.” dedi.


Çalışkan, Uzman Hekim Komisyonu olarak, hekimlere yönelik faliyetlerinin devam edeceğini kaydetti.



Son Güncelleme: 21.06.2015 16:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.