‘Uçurtmam Elimde, Sağlığım Yerinde’

Çorum Halk Sağlığı Müdürlüğü, ‘Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı’ etkinlikleri kapsamında anne, baba ve çocuklarla...

29 Eylül 2014 Pazartesi 17:55
‘Uçurtmam Elimde, Sağlığım Yerinde’

Çorum Halk Sağlığı Müdürlüğü, ‘Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı’ etkinlikleri kapsamında anne, baba ve çocuklarla  balon&uçurtma etkinliği düzenledi. Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programlar ve Kanser Şube Müdürlüğü / Obezite Birimi tarafından yürütülen organizasyon geçtiğimiz Pazar günü Kültür Park’ta gerçekleşti. 

Etkinliğe; Vali Yardımcısı Fikret Zaman, Sağlık Müdürü Dr. İsmail Yücel, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Barış, Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Uzm. Dr. Özlem Terzi, şube müdürleri, sağlık personeli ve aileleri katıldı. Programa destek veren Sevgi Evleri Çocuk Yuvası Müdürü Zeliha Uzun, çocuklar, bakıcı anneleri, Fatih Sultan Mehmet İlkokulu öğretmeni Veyis Yurtel ile sınıf öğrencileri ve halkın katılımıyla gerçekleşen etkinlik yoğun ilgi gördü. 

Uçurtmam Elimde, Sağlığım Yerinde’ etkinliği yürüyüşle başladı. Yürüyüşün ardından etkinliğe özel hazırlanan sloganlı uçurtmalar, çocuklara dağıtıldı. Keyifle hazırlanan uçurtmalar, çocukların ellerinde gökyüzüyle buluştu.

Uçurtma sonrası çocuklara ara öğün olarak, ev yapımı hazırlanan meyveli kek, süt ve su temsili  Nasrettin Hoca tarafından ikram edildi. Çocukların ve büyüklerin ilgi odağı haline gelen Nasrettin Hoca, etkinliğe renk kattı.

Programa katılan çocuklara şişme balonda eğlenme fırsatı verildi. Hareketli yaşamın önemi eğlenceli bir şekilde anlatıldı.






Son Güncelleme: 29.09.2014 17:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.