ABD’deki Çorumlular seçime hazır

New York Long Island AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi...

13 Ekim 2015 Salı 09:41
 ABD’deki Çorumlular seçime hazır


New York Long Island AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) kuruldu. Başkan Yardımcılığı görevine Amerika Çorumlular Derneği Başkanı hemşehrimiz Adil Bayat getirildi.

1 Kasım seçimlerine hazırlanan New York Long Island AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi yönetimi belirlendi.

Savaş Şahin başkanlığında oluşturulan Seçim Koordinasyon Merkezi Başkan Yardımcılığına Program Yönetimi Sorumlusu hemşehrimiz Adil Bayat getirilirken, Gençlik Çalışmaları Koordinatörü Özgür Şahin, Kadın Kolları Koordinatörü Nevin Bakır, İdari Mali Sorumlusu Ömer Çolak, Tanıtım ve Medya Sorumlusu Hasan Çelik, Hukuk ve Eğitim Sorumlusu Ömer Karaoğlu, Bilgi İşlem Sorumlusu Yusuf Avcı isimlerinden oluştu.

‘ORTAK MESELEMİZ VATANIMIZ, MİLLETİMİZ’


New York Long Island AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkan Yardımcısı Adil Bayat, toplantıda yaptığı konuşmada, “Ortak meselemiz vatan, millet, devletimizdir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dedigi gibi ‘Tek Vatan, Tek Bayrak, Tek Millet’ Başbakanımız Davutoğlu’nun konuşmalarından yola çıkarak vatan, millet, devlet için çalışacağız. Hepimizin meselesi aynı ve inanıyorum ki herkes en güzel şekilde çalışacak. Vatanımızın, milletimizin, devletimizin istikrarı için hedef 2023 ve dünyada söz sahibi olmamız için ülkemizin kalkınması için en az % 47 oy alarak bu seçimlerden zafer ile çıkacağız. Dini, ırkı, milleti ne olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti’ni, vatanını, milletini, devletini seven her kardeşimizle sırt sırta, omuz omuza vererek ülkemizin çıkarları doğrultusunda hareket ederek bu kutsal göreve devam edeceğiz.” dedi.  

Son Güncelleme: 13.10.2015 09:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.