AK Parti'de 2. dalga geliyor

AK Parti'de değişen 6 ilin belediye başkanından ikinci operasyonun geleceği ileri sürülüyor.

14 Kasım 2017 Salı 12:41
AK Parti'de 2. dalga geliyor

AK Parti, 6 ilin belediye başkanının değiştirilmesiyle yaşanan büyük tartışmalardan sonra ikinci büyük operasyon geliyor.

Hürriyet'ten Nuray Babacan'ın haberine göre ikinci operasyon İstanbul'da yaşanacak. AK Parti İstanbul İl Başkanı’nın ve 39 ilçenin en az üçte birinin bu değişim sürecinin içinde olduğu belirtiliyor.

28-30 İL BAŞKANI

Çalışmalar tamamlandığında, AK Parti’de istifa ettirilen il başkanı sayısının toplam 28-30’e ulaşacağı belirtiliyor. AK Parti, bir ilin veya ilçenin başkanını görevine devam ettirmeyecekse, kongreden en az bir ay önce istifa ettirerek yerine gelecek kişinin kadroyu dizaynına olanak tanıyor. Bütün bu sürecin ardından, 2018 yılı mart ayı sonunda tüm kongreler tamamlanmış olacak. AK Parti, ondan sonraki süreçte, kendi siyasi önceliklerine göre, büyük kongresinin tarihini belirleyecek.

Son Güncelleme: 15.11.2017 10:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.