'AK Parti istikrarın sembolü oldu'

AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, AK Parti’nin kuruluş yıldönümü ile ilgili açıklama yaptı.

13 Ağustos 2016 Cumartesi 14:33
'AK Parti istikrarın sembolü oldu'

 AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, AK Parti’nin kuruluş yıldönümü ile ilgili açıklama yaptı.

Bekiroğlu açıklamasında AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana her zaman mazlumların yanında olduğunu belirterek, ‘Gelecek için adete umut olmuştur’ dedi.

Bekiroğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

 “14 Ağustos 2001 tarihinde Sayın Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın “Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” diyerek başlattığı siyasi mücadelede 14 yılın yaklaşık 13 yılı iktidar olmak üzere geride bıraktık.

Türkiye siyasetinde ezberleri bozan, millet  egemenliği üzerindeki her türlü vesayeti kaldıran AK Parti kurulduğu günden beri mazluma arka çıkan, yetimi koruyan yardımlaşmayı ve paylaşmayı büyük erdem sayan katılımcı bir geleceğe sahip, genç ve dinamik bir toplumsal dokusu olan Türkiye’yi, ayağa kaldırmak için başlatılan yolculuğunda gece gündüz demeden’ Başta Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Genel Başkanımız Binali Yıldırım ile tüm teşkilatlarımızı bu yolda çalışmalarını sürdürmektedir.

14 Ağustos 2011 tarihinde tabelalarını asan AK Parti gönüllere taht kurmuş, gelecek için bir umut olmuştur. AK Parti bütün Türkiye’yi kucaklayan bir partidir. Her yaştan, her bölgeden her şehirden insanlarımızın gelecek umududur. AK Parti milletin ta kendisidir. AK Parti milletimizin alplerinden doğmuştur. AK Parti ülkenin büyük ideallerini biran olsun unutmayanların partisidir. AK Parti değişimin, kalkınmanın, gelişmenin olduğu gibi siyaseti seviyesi ile demokratik duruşun toplumsal katılımın ve özgürlüklerin teminatıdır.

AK Parti dünyada ki en kurumsal teşkilatlanma yapısı olan partilerden birisidir. Özellikle kadın teşkilatı en güçlü ve kadın üyesi en fazla olan bir partidir. Ayrıca gençliği geleceğin yönetimine hazırlayan, motive eden en güçlü partidir.

AK Parti dünyada ki en kurumsal teşkilatlanma yapısı olan partilerden birisidir. Özellikle kadın teşkilatı en güçlü ve kadın üyesi en fazla olan bir partidir. Ayrıca gençliği geleceğin yönetimine hazırlayan , motive eden en güçlü partidir. AK Parti devrim niteliğinde attığı adımlarla Türk Siyasi tarihinin önemli bir sönüm noktasını oluşturmaktadır.

Bir çok konuda lideriyle, ekibiyle ve teşkilatlarıyla rol model olarak görülmektedir. Güven ve istikrarın sembolü haline gelmiştir.

Böylesine güçlü bir parti ile iktidarı elinde bulunduran partimiz ve ülkemiz için düşmanlarımız Türkiye’nin büyümesinde gelişmesinde en büyük etkendir. Bilindiği üzere 15 Temmuz’da hain FETÖ tarafından ülkemizin milli iradesine ve demokrasimize karşı yapılan darbe girişiminin ardından ülkemiz daha da güçlenerek çıkmıştır. Bu hain yapı ve şer odaklarının yaptığı girişimi milletimiz başta tüm Türkiye bir olarak bertaraf etmiştir.

Ülkesine ve milletine hizmet aşkıyla yola çıkan Ak kadroların, maruz kaldığı her türlü engellemelerine rağmen, ülkemize büyük bir gelişim ve değişim süreci yaşatmıştır. İç politikadan, dış politikaya eğitimden toplumsal yaşama demokrasiden insan haklarına kadar her alanda devrim niteliğinde bir çok ilke imza atmayı başarmış bir partidir.

AK Parti’yi kuran, kurulmasında emeği geçen tarihe düşülen notlardan bizimde katkımız olmasını sağlayan herkese minnet ve şükranlarımızı arz ediyor, partimizin 14. Kuruluş yıl dönümünün teşkilatlarımıza ve bizlere dostluğunu esirgemeyen aziz milletimize hayırlar getirmesini diliyorum.

Aziz Milletimize Teşekkür Ederim

15 Temmuz 2016 Cuma günü akşam saatlerinde Türkiye Cumhuriyetimizin göz bebeği olan Türk Silahlı Kuvvetlerimizin içerisine sinmiş hain fetö terör örgütü üyelerinin başlattığı kalkışma hareketi Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey’in bir çağrısı ile sokaklara inen Aziz Milletimizin kararlı ve dik duruşu sayesinde önlenmiştir

Sayın Cumhurbaşkanımız; Milletimiz hâlâ meydanları bırakmak istemiyor. Demokrasi nöbeti belli saatlerde belli yerlerde yapılmaz. Yılın 365 günü, günün 24 saati özgürlüğümüze demokrasimize sahip çıktık ve çıkmaya da devam edeceğiz. Milletimiz 15 Temmuz'da sadece FETO'ya değil benzer hedefleri olan her çevreye gereken mesajını vermiştir. Kendi milletine silah çeken, kendi ülkesini de başkasına peşkeş çeker. Hamd olsun çekmek istedikleri ülke birliğiyle hedeflerine doğru yürüyor. Bu vatan toprağının üzerinden hesaba girenler bedelini ödeyecek. Kandil diyor ki şehre ineceği inecekler varsa görecekleri de var.

27 gün boyunca söz konusu vatansa gerisi teferruattır diyerek vatan, bayrak, millet ve toprağına sahip çıkmak için bizlerle birlikte gece gündüz demeden sokak taşlarını yastık bilip nöbet tutan,3 yaşındaki Tayyip ile Sekseneydi yaşındaki Mustafa amcalarımıza, Ayşe annelerimize, Fatma kardeşlerimize, il ilçe teşkilat mensuplarımıza, bizleri bu kutlu davamızda yalnız bırakmayan STK’larımıza, Köy ve Mahalle Muhtarlarımıza, Yurt dışından gelerek meydanlarda bizlerle tek yürek olan gurbetçilerimize ve Çorumlu  hemşehrilerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.

Mehmet Akif Ersoy’un dediği gibi

Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım.

Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!

Kükremiş sel gibiyim: Bendimi çiğner, aşarım;

Yırtarım dağları, enginlere sığmam taşarım.

Türk Milleti ezelden berri boyunduruk altında yaşamayı kabul etmeyen bir millettir.

15 Temmuz Şehitlerimizi anma günümüz, Demokrasi Bayramımız, Milli iradenin hâkim olduğu gün, Hainlerin bir kez daha kaybettiği gün, Terörle mücadelenin ne demek olduğu neler yapmamız gerektiğini bizlere hatırlatan bir gün, Ömer Astsubayın kahramanlık hikayesinin olduğu gün, Ankara’da 15 yaşındaki bir genç kardeşimizin sprey boya sıkarak tankı durdurduğu gün, Google arama motorunda tank nasıl durdurulur diye en çok sorulduğu gün, İki nişanlı çiftin, baldızının ve yengesinin tankların önüne geçerek tankları durdurdukları ve durdurmaya çalışırken tanktan açılan ateş sonucu yaralandıkları gündür.

Mevla’m, şehitlerimize rahmet eylesin, yaralılarımıza acil şifalar versin. Bizler bu yaşanan olayları unutmayacağız ve unutturmayacağız.

Başta Sayın Valimiz Necmettin Kılıç Bey'e,AK Parti Çorum Milletvekillerimiz Salim Uslu Bey'e,Ahmet Sami Ceylan Bey'e,Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt Hanım'a,CHP Milletvekili Tufan Köse Bey'e,J. Kıdemli Albay Ahmet Çelik Bey'e ve   j.Albay Fatih Üstündağ Bey'e,Garnizon Komutanımıza,Emniyet Müdürümüz Murat Kolcu Bey'e,MHP ve CHP İl Başkanlarımıza bu süreçte milletimizle birlikte meydanları boş bırakmadıkları için teşekkür ederim.






Son Güncelleme: 13.08.2016 14:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
M. İbili 2016-08-13 15:39:15

ne istikrarı memleket ipten döndü. haberi yazan arkadaş kafana güneşmi geçti senin.

Avatar
melih 2016-08-14 11:12:04

evet çok haklısınız. sürekli kan ve göz yaşı akıyor memlekette. kan ve göz yaşı akıyor istikrar sürüyor.