AK Parti seçim startını verdi

Ak Parti Çorum İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu “Yeni Türkiye Yolunda” sloganı ile seçim startını verdi.

13 Nisan 2015 Pazartesi 08:39
 AK Parti seçim startını verdi


Ak Parti Çorum İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu “Yeni Türkiye Yolunda” sloganı ile seçim startını verdi.


7 Haziran 2015 Milletvekili seçimleri için AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Milletvekili Murat Yıldırım, Milletvekili Adayı Ahmet Sami Ceylan, İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Başkanvekili ve İl genel Meclisi Grup Başkanı Nurettin Karaca ile birlikte parti binasında toplantı düzenledi.


Seçim sürecine başladıklarını ve bu süreçte makamın mevkiinin önemli olmadığını dile getiren Milletvekili Murat Yıldırım, "Bir sürece başladık. Bu sürecin başında, ortasında, kıyısında olabiliriz. Bulunduğumuz yer, konum, mevkii bizim için önemli değildir. Birlik beraberlik içinde bu süreci tamamlayacağız. Tüm kademelerimiz ile canla başla bu süreç içinde üzerimize düşeni ifa edeceğiz. Bunu baltalamak, içimize fitne-fesat sokmak isteyenler olacak. Lakin bundan önce olduğu gibi bu seçimden de zaferle çıkacağız. Biz yedi düvelle mücadele eden bir partiyiz İsrail, Amerika, İngiltere, Fransa gibi ülkelerin vatanımızda maşaları olan paralel yapıyla mücadele etmekteyiz. Bunların çalışmalarını gördük. Her zaman ülkemizin ileri gitmesini değil muhtaç bir devlet ve millet olmamız için çalıştılar. İlçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız, il genel meclis üyelerimiz, belediye meclis üyelerimiz ve teşkilatlarımızla seçimler için var gücümüzle çalışacağız. Milletvekilliği görevinde 3. dönemi tamamlamam nedeniyle bu dönem aday gösterilmedim. Lakin önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimlerde de çalışmaya, davama hizmet etmeye devam edeceğim.” dedi.


10 yıldır partisinin çeşitli kademelerinde görev aldığını, adaylığı sürecinde de partisinin bir neferi olarak 7 Haziran 2015’de yapılacak seçimlerin sonuna kadar çalışmalarına durmaksızın devam edeceğini belirten Milletvekili Adayı Ahmet Sami Ceylan, Her zaman birlik beraberlik içerisinde olduklarını, birliklerini ve beraberliklerini bozmak isteyenlere müsamaha göstermeyeceklerini söyledi.


Toplantıya katılanlara katılımlarından dolayı teşekkür ederek konuşmasına başlayan İl Başkanı Rumi Bekiroğlu ise, “Bu toplantımız 7 Haziran 2015 milletvekili seçimleri için yapacağımız çalışmaların istişaresi için yapılmakta olup burada verilecek kararlar seçim sürecimizin nasıl işleyeceğini belirtecektir. Çalışmalarımız ortak paydamız olan milletimizin özgürlükler içerisinde daha müreffeh bir yaşam kalitesini artırmak için içerideki ve dışarıdaki yapılara boyun eğmemek için var gücümüzle çalışarak bu seçimlerden de alnımızın akıyla çıkacağımızdan hiçbir şüphem yoktur. Bizler hiçbir zaman ayrım yapmadık. Tüm halkımızı kucakladık, kucaklamaya da devam edeceğiz. Ayrım yapmadan her ilçeye, köye gideceğiz milletimize tekrar tekrar partimizin icraatlarını, politikalarını, davamızın amacını, halka hizmetin Hak’ka hizmet olduğunu anlatacak onlara yapılanları gösterecek ve bu hizmetlerin her zaman devam edeceğini söyleyeceğiz. AK Parti bu milletin vicdanının partisidir. Bu millet kendisine yapılan hizmeti asla unutmaz bu yüzden de biz bu hizmet davamız için devamlı çalışmalı milletimizden gereken teveccühü alıp 7 Haziran seçimlerinin sonucunda 400 milletvekili hizmetine ulaşacağız.” diye konuştu.




Son Güncelleme: 13.04.2015 10:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahali 2015-04-13 11:21:53

Bu nasil bir teskilat muro nun ne isi var orada