Atalay’a vefa ziyareti

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Cahit Bağcı, AK Parti Genel Başkan...

20 Eylül 2014 Cumartesi 11:04
 Atalay’a vefa ziyareti


AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Cahit Bağcı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Prof. Dr. Beşir Atalay'ın ülke ve partiye yaptığı hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendisine teşekkür etti.


Bağcı, genel merkezde bulunan makamında Beşir Atalay’ı ziyaret etti. Atalay ve Bağcı,  yaklaşık 20 milyon kişiyi ilgilendiren torba yasanın ekonomik ve sosyal yaşama getirdiği yenilikler, çözüm süreci ve bölgesel konular ve ülkemizin karşı karşıya olduğu tehditler üzerinde  bir süre görüştüler. Milletvekili Bağcı, Atalay’a yeni görevinde başarı dileklerini ileterek, "Sayın Bakanım. 12 yıldır AK Parti hükümetlerindeki son derece önemli görevleriniz ve sağlanan reformların ülkemizin demokratikleşmesi ve kalkınmasındaki katkısında kuşkusuz büyük emeğiniz var. Yeni dönemde Yeni Türkiye'nin inşaasında deneyiminiz ve katkınızla partimiz daha da güçlenecektir. Yeni dönemde partimize katkılarınızdan son derece mutlu olacağız.” dedi.




Son Güncelleme: 20.09.2014 12:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.