Bağcı; ‘Bayat’ın yaşam kalitesini artıracağız’

Geleneksel hale gelerek her yıl Bayat Lisesi bahçesinde düzenlenen İftar programı son gerece geniş katılımlı oldu.

05 Temmuz 2015 Pazar 15:40
 Bağcı; ‘Bayat’ın yaşam kalitesini artıracağız’


Geleneksel hale gelerek her yıl Bayat Lisesi bahçesinde düzenlenen İftar programı son gerece geniş katılımlı oldu.


Yaklaşık 2500 kişinin katıldığı “Birlik ve Kardeşlik Sofrası” için Bayat Belediyesince 15 kazan dolma, çorba, sirkeli cacık ve helva ikram edildi.

‘Yatırımlarla Bayatlı’nın yüzü gülecek'

Bayat'ta iftar öncesi AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı ve beraberinde Belediye Başkanı Ekrem Ünlü ve AK Parti İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu esnaf ziyaretinde bulundular.


Çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Ekrem Ünlü'den de bilgi alan Bağcı, Ünlü'yü sokakları temiz olması nedeniyle tebrik etti.


"Kilittaşsız sokağımız kalmasın. Bayatlı hemşehrilerimize yaşadıkları yerde kent konforu da sunmak zorundayız. Özellikle Rıhtım Projemiz Bayat’a güzellik katacak ve tamamlanacak" diyen Bağcı, "2015 yılında ihale edilen Tımarlı Sulaması, Ankara Yolu, Bayat Çayı Islahı ve Taşkın Koruma, Köprü, Çevre Bakanlığı’ndan temin edilen vidanjör ve 14 Temmuz günü ihale edilecek olan Bayat Giriş yolu, köprü ve asfalt projesi ile Bayatlı’nın yüzünü güldüreceğiz" dedi.


Esnaf ziyareti sonrası iftar programı alanına giden Bağcı tek tek bütün masaları dolaşarak katılanlarala sohbet etti. Yatırımlar konusunda teşekkür alan Bağcı'ya vatandaşlar Hastane ile ilgili gecikmeden dolayı üzüntülerini belirterek tamamlanması için takip etmesini istediler.


‘Belirsizliğin bir an önce bitmesi için çalışıyoruz’


Bayatlıları bir sofra etrafında buluşturan Bayat Belediyesi ve Belediye Başkanı Zeki Şen’e teşekkür eden Bağcı, Türkiye'nin içinden geçtiği süreç hakkında bilgiler verdi. Bağcı, "Etrafı adeta kaynayan ve ateş çemberi olan huzur adası bir ülkeyiz. Ülkemizde huzur ve istikrarın devamı için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek için çalışıyoruz. Milletin sandık mesajı son derece açık ve nettir. Millet siyasete "UZLAŞIN" mesajı vermiştir,ilkleli,tutarlı,sağduğulu ve sorumluluk anlayışı içinde bir uzlaşı için çabalayacağız.Toplumun huzuru,güveni ve istikrarı için bu şarttır. Bunun bilincindeyiz. Bir çıkış yolu bulunacaktır. İş düğümlenir ayak direrseler Milletin hakemliğine başvurulur, 'düğümü millet çözecektir" dedi.


Bayat'a heyecan katacak yeni yatırım


2015 yılında Bayat’a son derece önemli yatırım kararları alındığını ve ihale edildiğini hatırlatan Bağcı, “İnşallah bu projlerin tamalanması için çalışacağız. Bayat’ta yaşam kalitesinin artması ve küçülmenin önüne geçilmesi için çalışacağız. Bu açıdan Bayatlıların çok istediği Yüksek Okulun Kurulması için Rektörümüzle bir kaç kez görüştüm. En son dün kendisini tekrar ziyaret ettim ve bu talebin önemine değinerek desteğini talep ettim. Rektörümüzde konuya olumlu yaklaşmıştır. Konu ilk Senato Toplantısı gündemine alınarak kuruluş kararının almasının ardından YÖK'e sunulacaktır. Konunun YÖK ve MEB takibini sürdücek ve Bayatlının beklediği müjdeyi vermek için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Niyet Hayır Akıbette Hayır olur inşallah" diye konuştu.



Son Güncelleme: 05.07.2015 16:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.