Bağcı üreticiyi dinledi

Bağcı muhtar ve kooperatif yöneticileri ile bir araya geldi.

12 Mart 2014 Çarşamba 10:51
Bağcı üreticiyi dinledi

Seçim çalışmalarını Dodurga, Laçin ve Osmancık bölgesinde sürdüren AK Parti Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı, muhtarlar ve kooperatiflerin sorunlarını dinliyor.


Bağcı, beraberinde Dodurga Kaymakamı Muhammet Emin Elmalı, Dodurga Belediye Başkanı Bekir Kılıç, DSİ Şube Müdürü İlker Arslan, AK Parti Dodurga İlçe Başkanı Abdullah Uysal, Dodurga Berk ve Gökgözler Köyleri Sulama Kooperatifleri Başkanları ve muhtarlar Kızılırmak yatağında incelemelerde bulundu. Çeltik üretimi hazırlık dönemine girildiği şu günlerde Kızılırmak bentlerindeki sorunlar nedeniyle sezonda sulama sorunu yaşanmaması için alınması gereken tedbirler görüşülürken, Sulama Kooperatifleri Başkanları; her zaman yanlarında olan, sorunlarına duyarlılık gösteren, köylerine gelerek sorunlarını dinleyen ve arazilerde DSİ personeli ile inceleme yapılmasını sağlayan milletvekillerine teşekkür ettiler.

Milletvekili Bağcı ise, “Çiftçilerimizin sulama projesinin inşa edildiği dönemde kanallar yapılana kadar mağdur olmaması için elimizden geleni yapacağız. Çeltik bu bölgede temel geçim kaynağıdı
r. İnşallah Obruk Dutludere sulama projesinin tamamlanması ile daha fazla alan sulu tarıma kavuşacak ve ürün çeşitlenmesi de yaşayacağız. Hemşerilerimizin geliri artacak, ekmeği büyüyecek, refah seviyesi daha da yükselecektir.” dedi.



Son Güncelleme: 12.03.2014 19:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165