Bayat Külcü’den destek istedi

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

16 Nisan 2014 Çarşamba 17:22
 Bayat Külcü’den destek istedi


Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Bayat İlçe Başkanı Sadık Memiş, İl Genel Meclis Üyeleri, Bayat Belediye Meclis üyeleri ve ilçe teşkilat üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Ekrem Ünlü, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün yaptığı çalışmalarla Çorum’u değiştirdiğini söyledi. Başkan Külcü’nün Bayat’a yol, park ve diğer alanlarda pek çok desteğinin olduğunu belirten Ünlü, “Sayın Başkanımızdan Bayat’a destek olmasını bekliyoruz.” dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de yaptığı konuşmada Çorum’un köyleri, beldeleri, ilçeleri ve merkeziyle birlikte gelişmesi gerektiğini ifade ederek “Çorum Belediyesi olarak elimizdeki imkânlar ölçüsünde tüm ilçe ve beldelerimize yardım ediyoruz. Bundan sonra da yardımlarımız devam edecek." dedi.

Başkan Külcü, 1. Altın dönem olarak nitelendirdiği 2009-2014 yılları arasında ilçe ve beldelere yol, park, semt sahası gibi konularda 8 Milyon TL'lik yatırım yaptıklarını hatırlatarak yatırımların imkânlar ölçüsünde devam edeceğini vurguladı.

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü ziyaret sonunda Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'ye Bayat’ın tarihi ve doğal güzelliklerinin yer aldığı tablo hediye etti. 







Son Güncelleme: 16.04.2014 17:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.