Bekiroğlu eski İl Genel Meclisi üyeleriyle buluştu

AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, il ve ilçelerin önceki İl Genel Meclisi Üyeleriyle bir araya geldi.

29 Ağustos 2016 Pazartesi 19:21
Bekiroğlu eski İl Genel Meclisi üyeleriyle buluştu


AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, il ve ilçelerin önceki İl Genel Meclisi Üyeleriyle bir araya geldi.


Daha önce Sungurlu'da gerçekleştirilen İl Genel Meclisi Üyelerinin buluşması bu kez Kargı'da gerçekleştirildi. Kargı'nın ünlü Abdullah Yaylası'nda önceki İl Genel Meclisi üyelerinden Erhan Ekmekçi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu'nun yanı sıra Kargı Kaymakamı Ali Erdoğan, Belediye Başkanı Zeki Şen, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Adem Candan, Kargı İlçe Koordinatörü Adem Armağan, İlçe Başkanı Mustafa Akpınar ve İl Genel Meclisi üyeleri katıldı. Buluşmada Kargı ve Çorum'un sorunları ve çözümler üzerine istişareler yapıldı. Buluşmada konuşan AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, önceki İl Genel Meclisi üyelerini geçmişte yaptıkları büyük hizmetlerden dolayı kutladı. Çorum'un kalkınmasında ve refah seviyesinin yükseltilmesi noktasında İl Genel Meclisi'nin kritik öneme sahip olduğunu kaydeden Bekiroğlu, dolayısıyla İl Genel Meclisi Üyelerine büyük işler düştüğünü kaydetti.Partimizde her kademede görev yapan kişilerin milletimize hizmet etmek için bir nefer olduğunu belirterek 15 Temmuz günü milletimizin gerekeni fazlasıyla yapmıştır.Şanlı tarihimize geçen destan
sı milli irade mücadelemizde vatanı, bayrağı, milleti ve toprağı canlarını hiçe sayarak için feda eden vatandaşlarımızı unutmadık ve unutturmayacağız. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.15 Temmuz gecesi ve sonrasında gereğini yapan milletimize hizmet için vargücümüzle çalışmalarımızı yapmaya mükellefisiz.

ABDULLAH YAYLASI TATİL KÖYÜ GİBİ OLACAK

Buluşmanın gerçekleştiği Abdullah Yaylası hakkında bazı konulara dikkat çeken AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Abdullah Yaylası'ın uzun yıllar boyunca konaklama, piknik alanı ve Milli Park olarak hizmet verdiğini ancak şimdilerde kendi kaderine terk edildiğine vurgu yaparak, "Orman Genel Müdürlüğü'nden Abdullah Yaylası'nı konaklamalı olarak Kargı Belediyesine tahsis konusundaTBMM İdare Amiri Çorum Milletvekili Salim Uslu'nun Orman Genel Müdürü ile görüşerek Abdullah Yaylasını, konaklamalı A tipi piknik alanı olarak Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na onaylattığını kaydeden Bekiroğlu şunları söyledi: "Sayın Vekilimize bu konudaki yardımları için teşekkür ederiz. yaylanın ve tesislerin Kargı Belediyesi'ne tahsisi için işlemlere başlandı.Tahsis işlemleri bittiğinde Kargı Belediyesi gerekli yatırımları, tamir ve tadilatları yaparak işletmeyi açacak.Kargı güzel bir tatil köyü kazanacak.


YAYLA CİVAR İL VE İLÇELERE DE HİTAP EDECEK

Abdullah yaylası hizmete açıldığında civar il ve ilçelere de hitap edeceğini düşünüyoruz. Yayla turizminin önümüzdeki yıllarda çok rağbet göreceğini biliyoruz ve yayla turizmini Kargı’da geliştirmek için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz."


Bekiroğlu, yeni evlileri yalnız bırakmadı


AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, eski İl Genel Meclisi Üyelerinden Süleyman Şener'in oğlunun düğününe katıldı. Düğünde Bekiroğlu'nu, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Adem Candan ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Armağan da yalnız bırakmadı. Abdülkerim ve Fidan adlı gençlere bir ömür mutluluk dileyen Başkan Bekiroğlu, gençlerin sevinçlerine ortak oldu.

 

 

Son Güncelleme: 30.08.2016 10:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.