Belediye tesislerini inceledi

İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, Belediye’ye ait Sosyal Tesislerde incelemelerde bulundu.

17 Nisan 2014 Perşembe 11:20
 Belediye tesislerini inceledi


İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, Belediye’ye ait Sosyal Tesislerde incelemelerde bulundu. Başkan Çatma, şehrin Temenna Mahallesinde bulunan İskilip Belediyesi Konuk Evi (Yazmalı Konak) ve Çatalkara Kültür Sanat Evi’ndeki incelemelerin ardından Temenna Parkı’na geçti.

Parkın aydınlatma, bakım, onarım gibi işlerinin tamamlanacağını ve buradaki çocuk parkı oyun gruplarının yenileneceğini belirten Başkan Çatma ayrıca yeni oyun guruplarının kazandırılacağını, aileler için ilave oturma grupları yapılacağını da söyledi. Çatma, Temenna Parkı’nı yeni cazibe merkezlerinden biri haline getireceklerinin altını çizdi.

Temenna Mahallesinde bulunan tesislerdeki incelemelerinin ardından halka açılan Atatürk Orman Çiftliği’ne geçen Başkan Recep Çatma, burada da mevcut yapılanlara ilaveten yeni çocuk oyun grupları getirileceğini, mevcut çeşme ve tuvaletlere ek olarak yenilerinin yapılacağını, yürüyüş yolları dizayn edeceklerini, barbeküler yapacaklarını, hafta içi ve hafta sonlarında ulaşımda yeni planlamalar yapacaklarını ifade ederek Atatürk Orman Çiftliği’nin piknik ve mesire alanı olarak alternatifsiz bir mekân olacağını belirtti.







Son Güncelleme: 17.04.2014 11:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.