Ceylan Bayat'ı dinledi

AK Parti Bayat İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu, ilçenin taleplerini Milletvekili Ceylan'a aktardı

12 Nisan 2018 Perşembe 16:47
Ceylan Bayat'ı dinledi

AK Parti Bayat İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu ve İl Genel Meclisi Üyesi Erdoğan Köroğlu, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ı ziyaret etti.

AK Parti İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu, Milletvekili Ceylan’a ilçeye yapılan yatırım ve hizmetler, karşılaşılan sorunlar ve yeni taleplerle ilgili bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Ceylan da, Bayat’ın taleplerinin çözülmesi hususunda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üzerlerine düşen vazifeyi yerine getireceklerini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorum 2018-04-12 16:59:31

Sayın Cumhurbaşkanımız için yıllardır Akpartiye oy veriyorduk, artık eşimle beraber boş oy kullanacam. Ne yaptınız Çoruma memleketim bayat uğurludağ iskilipe ALLAH aşkına. Salim Uslu tıbbi aromatik diye müjde veriyor kiminle dalga geçiyorsunuz. Çorum en az 10 yıl geriye gitti çorumu yönetenlerin sayesinde

Avatar
of off 2018-04-13 23:56:44

bu vekile oyum olmayacak gibi. oyum RTE ye sadece.